Počinje suđenje Čabi Deru u Beogradu: Alen Cigler se izjašnjava o krivici!

16.11.2020

09:03 >> 09:04

0

Čabi Deru sudiće se u odsustvu, dok se Cigler tereti da je automobilom dovezao ubicu na Banovo brdo, ispred kuće Nebojše Markovića gde je izvršena likvida

Počinje suđenje Čabi Deru u Beogradu: Alen Cigler se izjašnjava o krivici!
Copyright Čaba Der Youtube/Printscreen

Suđenje Čabi Deru,poznatijem kao “nasmejani ubica” i Alanu Cigleru zbog teškog ubistva Nebojše Markovića na Banovom brdu u januaru prošle godine počinje u sredu u Višem sudu u Beogradu, saznaje 24sedam.rs

Reč je o pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, na kojem bi okrivljeni Alan Cigler trebalo da se izjasni o krivici. Takođe, biće predloženi i dokazi koji će se izvoditi u postupku suđenja.

Pročitajte još: Nastavak suđenja za ubistvo Slavka Ćuruvije: Optuženi iznose odbranu!

Inače, Deru će se suditi u odsustvu s obzirom da se pritiv njega već vodi postupak u Mađarskoj zbog ubistva biznismena, gde je i uhapšen.

Podsetimo, Marković je ubijen 5. januara ujutru ispred svog autombila dok je rasklapao kolica za bebe, i to sa više hitaca u glavu i grudi. Snimak ove surove likvidacije osvanuo je na internetu, a na njemu se može videti Čaba Der kako nasmejan izlazi iz vozila, iz torbe vadi oružje i ubija Markovića nasred ulice. Alan Cigler se tereti da je vozio beli “punto” kojim je dovezao Čabu Dera ispred Markovićeve kuće. Posle likvidacije Der se vratio u vozilo i nestali su u nepoznatom pravcu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike