Tragičan kraj potrage na Zlatiboru: Jovana presudila sebi?

26.12.2021

15:17

0

Autor: 24sedam

Jovana Marjanović (54), da podsetimo, nestala je 22. decembra na Zlatiboru

Tragičan kraj potrage na Zlatiboru: Jovana presudila sebi?
jovanamarjanović - Copyright Foto: Printscreen

Beživotno telo Jovane Marjanović, koja je nestala na Zlatiboru, kako nezvanično saznajemo, nađeno je u delu koji se zove Tić polje.

Jovana Marjanović (54), da podsetimo, nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a posle par minuta telefon joj je bio isključen. Od tada joj se do danas gubio svaki trag.

Telo žene nađeno je na livadi  uz potok kod vode u Tić polju, a pored je nađena bočica od lekova. Nesrećnu ženu našla je grupa mladića iz Užica koji su pomagali porodici u potrazi za nestalom. Oni su ispričali da je žena obučena upravo onako kako je opisano u prijavi porodice. Za sada sve ukazuje na samoubistvo, a telo će biti poslato na Institut za sudsku medicinu.

Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primetio kraj magistralnog puta Zlatibor – Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane “El Paso”, popularnog “kaubojskog grada”. Međutim, dojava je bila lažna.

- Ispostavilo se da je dojava lažna. Policija je sve proverila, međutim, nažalost, nisu je našli - rekla je Jovanina ćerka Ljiljana Simić.

Jovanin telefon lociran je, da podsetimo, u cevima za vodovod preko puta Nisove pumpe na izlazu iz Zlatibora.

Policija je razgovarala i sa meštanima ovog dela Zlatibora i pročešljala okolinu. Pretražen je i pojas preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, blizu kružnog toka na ulasku u turistički centar, gde je u četvrtak ujutru nađen njen telefon.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike