Supruga Mike Aleksića prvi put progovorila: “On živi na karakter i iz inata, da dokaže istinu!”

03.05.2021

22:50

2

Autor: A. B.

Izvor: Novosti

Kaže da Aleksić nije dobrog zdravstvenog stanja, ali da ga u životu održava karakter

Printscreen / Kurir TV

Supruga Mike Aleksića, Biljana Mašić, prvi put je javno progovorila o slučaju u kom je vlasnik škole glume optužen za četiri silovanja i pet krivičnih dela nedozvoljenih polnih radnji na štetu sedam devojaka.

Trenutno profesorka na FDU, a nekadašnja saradnica Mike Aleksića u školi “Stvar srca”, brani supruga i tvrdi da su žrtve to uradile jer je “njihova gluma bila kritikovana”, kao i to da nigde nije mogla da se čuje Aleksićeva strana priče.

– Za 101 dan niko u Srbiji nije imao priliku da čuje ni jednu jedinu reč druge strane. A nije da nismo pokušavali. Sve su to dobro organizovali kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu reč – rekla je Mašić.

Objasnila je da njen suprug nije dobrog zdravstvenog stanja, ali da ga u životu održava karakter.

Antonio Ahel/ATAImages

– On je čovek koji zdravlja nema i, što je ranije rekao jedan njegov lekar, živi na karakter. Tako je i sada. On živi na karakter i iz inata, da dokaže istinu. Taj pritvor u kom se nalazi, na takav način i u takvom njegovom zdravstvenom stanju, služi tako kao da bi najbolje bilo kad bi on sad bio dovoljno ljubazan da umre u zatvoru. To bi bilo sjajno. I da priča ostane tu gde su je posle 101 dana plasirali. Za 101 dan niko u Srbiji nije imao priliku da čuje ni jednu jedinu reč druge strane. A nije da nismo pokušavali.

Biljana kaže da je tu noć, 16. januara, kad je njen suprug uhapšen, uglavnom presedela sa njihovim psom i da je njen život od tada, već mesecima, kao u nekom balonu, odvojen od sveta.

Na pitanje zbog čega nijednog trenutka nije posumnjala u supruga, Biljana kaže da sa njim deli život 35 godina i ne smatra sebe budalom.

Pročitajte još:

Školovana sam i trenirana da prepoznam razne vrste ponašanja i manipulacije, muvanja i laganja. Nisam ja baš pala s kruške. Mi smo celog života bili isprepletani i kroz posao i našu veoma veliku privrženost. Takvu vrstu poremećenog ponašanja čoveka koji je opsesivan da siluje, svaka žena bi primetila. Naša kretanja i rasporedi su nam bili poznati do tančina. S druge strane, pre svega, ne verujem njihovoj priči, a verujem mužu, zbog toga što su te devojke porasle pored mene, a Milena je posle bila i moj student. Vreme da verujem je bila 2013! Ne znam sad da li da mi bude milo ili ne, jer sve me mnogo vole. To je baš interesantno. Ne kažem to ironično, jer nisam ja u tu ljubav ni sumnjala. Ali, ako nekoga volite toliko i imate u njega poverenja, jer sam ja mnoge njihove manje ili veće intimne tajne i probleme znala, kako baš da nijedna od tih devojaka nije došla da mi skrene pažnju, da se požali, da mi bilo šta kaže. Da od mene zahteva da nešto preduzmem, što bih nesumnjivo uradila. Ako nisu meni rekle, u našem studiju je radio i Ivan Zarić, kojeg su takođe volele i koji je sa njima više bio drugar, pa zašto ni njemu nisu rekle?

Aleksić je uhapšen u januaru, nakon što su ga glumice Milene Radulović i Iva Ilinčić prijavile policiji za silovanje i seksualno zlostavljanje. Kasnije se policiji javilo još pet devojaka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (2)

Comments(2)

  1. Nije bitno kaže:

    Ma bravo gospodjo mogla si jos da ćutiš ne zanima vise nikog sta ti pričaš

  2. Folker kaže:

    Pa, izvini. Verujem da si iskrena u smislu svojeg viđenja situacije. Ali verujem da nisi odrasla sposobnosti analize karaktera. To glumac mora da ima, a profesor pogotovu. Pitanje je šta vas je skrenuo? Trka za zaradom…? Konačno, šta vaša deca misle o svemu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti