Srpkinja u italijanskom zatvoru jer je ubeđivala devojčicu da je na nju bačena kletva: “Umreće ti cela porodica”

07.05.2021

16:22

0

Autor: M.Vu

M. E. završila je u italijanskom pritvoru jer je neprestano od jedne maloletnice tražila novac i ubeđivala je da je na nju bačen urok

Pexels/andrea-piacquadio

Srpska državljanka M. E. završila je u italijanskom pritvoru jer je neprestano od jedne maloletnice tražila novac i ubeđivala je da je na nju bačen urok.

Kako piše Konsenza, M. E. je pre hapšenja bila u kućnom pritvoru jer je maloletnicu ubedila da je pod kletvom i da će joj se dogoditi nešto strašno, kako bi od nje pribavila novac.

– Međutim, Srpkinju ni kućni pritvor nije opametio, pa je žrtvu koja joj je iz straha bila potpuno potčinjena, nastavila da maltretira preko društvenih mreža – prenose portali.

Devojka ju je prijavila, te je patrola otišla i uhapsila je, nakon čega je, po nalogu istražnog sudije sprovedena u zatvor.

Pročitajte još:

Dosadašnja istraga je pokazala da je M. E. devojčici pričala da će umreti.

– Navodno i njeni roditelji i cela porodica su bili pod urokom, pa je devojčici govorila da će i oni umreti. Devojčica je bila istraumirana, a inspektori koji su radili sa njom pomogli su joj i ubedili da sve ispriča do najsitniji detalja. Upravo zato je ona i prijavila da ponovo dobija pretnje – pišu mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti