“Iživljavali se satima”: Porodice žrtava klana Velje Nevolje smogle snage da vide fotografije zločina na kojima su njihovi najmiliji mučeni!

01.08.2021

10:50

1

Autor: 24sedam

Do sada su u javnosti prikazane brojne slike na kojima se vidi da su pripadnici Belivukovog klana svoje žrtve ubijali noževima, sekirama...

Miljković i Belivuk/Pink/Printscreen

U istrazi koja se vodi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića poznatijeg kao Mare Mesar, do sada je ispitano na stotine svedoka, urađeno više od 300 veštačenja i na desetine uviđaja na više lokacija. Do sad je pronađeno najmanje 40 fotografija na kojima se vide kako su mučene, a potom svirepo ubijane i komadane žrtve ovog klana. I to je sve samo početak dokaza koje tužilaštvo ima protiv ove brutalne organizovane kriminalne grupe koja se tereti za pet teških ubistava, otmicu, silovanje, dilovanje droge i nedozvoljeno posedovanje ogromnog arsenala oružja.

Kako se saznaje, jezive fotografije na kojima se vidi kako su mučeni i ubijeni nekadašnji vođa Pink Pantera, Nišlija Milan Ljepoja, osuđivani navijač i nekadašnji Belivukov prijatelj Aleksandar Gligorijević Puki, navijači Goran Veličković Goksi, Lazar Vukićević i Zdravko Radojević, dostupne su advokatima i porodicama žrtava. Međutim pojedini članovi porodica odbili su da vide stravične fotografije i dokaze kasapljenja njihovih najbližih.

Pročitajte još:

– Pojedini roditelji su hteli da vide samo fotografije dok su još bili živi. Nisu hteli da gledaju one nastale posle ubistva… – otkriva izvor.

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Robi kaže:

    Ma ovo ni isis nije radio u siriji, ma dajte bre bre ljudi pa koje ubistvo rasvetljeno do danas, sta nisu mogli klasicnu sacekusu vec su morali da secu, meljaju pa pustanje u dunav pa peri ,brisi sonom i varikinom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti