Bizarna nesreća u Irigu: Baka sedela na klupi, sa kamiona otpao točak i udario je!

29.07.2021

10:00

0

Autor: J.S.J.

Žena je odmah zbrinuta u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici

Pixabay

Jedna nesvakidašnja nesreća desila se u Irigu, kada je zbog otpalog točka žena završila u bolnici.

Spasenija O. (85) iz Iriga sedela je na klupi u parku, ali je zbog otpalog točka koji ju je povredio ubrzo završila u bolnici.

Ona je odmah zbrinuta u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, konstatovana je povreda levog kolena i uz određenu terapiju puštena je na kućno lečenje.

Pročitajte još

Žena koja je najverovatnija htela da malo uživa u jutarnjem vazduhu u parku koji se nalazi uz sam magistralni put ni u najluđim snovima nije mogla da veruje da će je udariti točak kamiona, pišu “Večernje novosti.”

– Dok je putem prolazio teretni kamion iz pravca Novog Sada, njemu je otpao zadnji točak sa prikolice, otkotrljao se i udario staricu koja je u to vreme sedela na klupi u parku.

Na lice mesta izašla je medicinska ekipa Doma zdravlja u Irigu, koja je Spaseniju odvezla u sremskomitrovačku bolnicu, gde je ubrzo ustanovljena povreda levog kolena, ali na svu sreći bez preloma.

Posle policijskog uviđaja, kamion je sklonjen na mesto kako ne bi ugrožavao druge učesnike u saobraćaju, a šta je dovelo do otpadanja zadnjeg točka na prikolici, utvrdiće dalja istraga.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti