Najviše genija rađa se u ovim horoskopskim znacima

14.12.2021 | 18:00

Svaki znak ima svoje prednosti i mane, ali kada je u pitanju inteligencija, astrolozi kažu da se dva izdvajaju iz gomile

Copyright Profimedia

Bilo da ste autoritativan Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje privlačne osobine. Astrološka merenja mogu predvideti sve, od romantične kompatibilnosti do zdravlja. Ali kada je u pitanju inteligencija, koji znak ima najviše „mozga“?

Astrolozi kažu da je najpametniji horoskopski znak zapravo kombinacija između Vodolije i Škorpije, ali oni dele prvo mesto iz dva veoma različita razloga. Ljudi rođeni pod znakom Vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije.

Profimedia
 

Škorpije, s druge strane, imaju bolju percepciju, one su najbolje u realnim procenama i razumevanju sveta u celini. Škorpije su veoma analitične, ali i saosećajne, intuitivne i strpljive. Imaju prirodnu intelektualnu radoznalost, žele da znaju sve o svemu što ih zanima. One su zaista najpametniji horoskopski znak po redu kritičnih i radoznalih umova.

Profimedia
 

To ne znači da drugi znaci Zodijaka nisu inteligentni na svoj način. U stvari, Blizanci i Vage takođe imaju dosta potencijala., prema Nilu Krebtriju, astrologu u školi astrologije „Mejo“.

Vage vole ravnotežu i zato će uvek razmišljati o odgovoru na svaku situaciju. Upravo to treba da bude inteligentna reakcija.

Sve što treba da uradite je da slušate Blizance kako govore i shvatićete njihovu genijalnost. Oni su najbrži mislioci Zodijaka i imaju posebnu sposobnost za sticanje i širenje informacija. Često imaju potpuno razvijen smisao za humor, što je još jedan pokazatelj njihove inteligencije.

Profimedia
 

Rakovi i Ribe su emocionalno najinteligentniji, drugim rečima, oni su izvrsni u prepoznavanju i rasuđivanju, pre svega na osnovu osećaja.

Rakovi imaju prirodnu empatiju i razumevanje zbog čega su odlični u savetovanju drugih. Njihova inteligencija uglavnom dolazi u obliku razumevanja ljudi, što je u suštini retka osobina. Ribe se izdvajaju podjednako svojom oštrinom koliko i svojom pronicljivošću. Nikada ne potcenjujte mudrost Riba. One su visoko rangirane među najinteligentnijim znakovima Zodijaka jer upijaju osobine svih drugih znakova, budući da su poslednje u krugu.

Profimedia
 

Zemaljski znaci Bik, Devica i Jarac pokazuju praktičnu inteligenciju. A vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijim da rizikuju i popune liderske pozicije.

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2021/12/01/64c4e9aeb45738d81958cb3b/uhd/64c4e9aeb45738d81958cb3b.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958cb3b",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/thumb/917464_t_1639063062.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam