Horoskopski borci! Ovi znaci su najveće svađalice

21.11.2021 | 12:00

Znati kako pobediti je veština koju ne može svako da savlada

Copyright Profimedia

Ako stvarno želite da znate kako se horoskopski znakovi svađaju, izbegavajte sukobe sa sledećim znacima. Oni su snažni, tvrdoglavi i uporni.

Ovan

Kada se upustite u svađu s Ovnom preuzimate borbu sa ozbiljnim egom. Taj ego nema nameru da se povuče i preda. Govorimo o nekome ko će vas poništiti tako da nećete znati šta vas je snašlo.

U pitanju su nepošteni igrači sa visokim intelektom. Igraju da poraze, jer je to njihova ratnička priroda. Nije slučajno što su simbolično predstavljeni ovnom.

Profimedia
 

Vaga

Kada uđete u svađu sa Vagom, to je kao da se svađate sa zidom. I pogodite ko pobeđuje u takvoj vrsti sukoba? Budite uvereni da ćete izgubiti jednostavno zato što su opremljeni mehanizmom za preživljavanje koji im neće dopustiti da pokažu svoju punu moć, a to dovodi do pasivno-agresivnog ponašanja. Ostaviće vas sa osećajem da ste poraženi i pritom će to učiniti sa širokim osmehom na licu.

Lav

Lav je horoskopski egomanijak, razmetljiv i uvek u pravu.  Za njih se dobro zna da su izuzetno sigurni u sebe, sposobni da nekoga uvere u nešto argumentovano i ostave utisak pobede, čak i kada greše. Ako i pomislite da oborite ove stereotipe i izazovete ih na verbalni dvoboj znajte da ćete se možda na trenutak osetiti kao da vodite, ali samo na kratko. Lav je odličan u negiranju svih optužbi na njegov račun, jer jedina istina je njegova istina. 

Profimedia
 

Devica

Devica, perfekcionista, pronalazi savršenstvo u onome što proglasi istinom. Ova istina možda nema nikakve veze sa stvarnošću, a posebno vašom stvarnošću. Ali Device imaju mnogo toga za reći i ne štede reči kada je vreme da postanu neprijatne. Veruju da vas poznaju bolje nego što vi znate sami sebe. Kada se svađate sa Devicom, najbolje je odmahnuti glavom, nasmešiti se i pričekati da bura prođe kako bi nastavili sa svojim životom.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam