Vladavina Škorpije: Tri ključna datuma u oktobru

19.10.2021

11:00

0

Ovo je period tokom kojeg ćemo se suočiti sa svojim najvećim strahovima

Vladavina Škorpije: Tri ključna datuma u oktobru
scorpion-6247252_1280 - Copyright Pixabay

Od 23. oktobra ulazimo u period vladavine Škorpije koji će trajati do 22. decembra. Ovaj znak u astrologiji simbolizuje transformaciju i promene kojima ne možemo da se odupremo. 

Tokom ovog perioda rešavaće se životni problemi i pitanja koja smo do sada izbegavali. Više nema guranja glave u pesak i ignorisanja jer Škorpija tera na promene koje će nas osloboditi tereta. 

Do 22. decembra ćemo se suočiti sa  svojim najvećim strahovima koje ćemo pobediti. Životni prostor ćemo očistiti od svega što nema svrhu. Najvažnije je to što ćemo dozvoliti da na površinu izađu emocije koje smo potisnuli. Sada ćemo konačno početi da rešavamo otvorena pitanja.

Međutim, to neće proći bez komplikacije. Ali kada prevaziđemo i rešimo te probleme, shvatićemo kolika je snaga u nama i koliku moć imamo da promenimo stvarnost, pa i sebe same. 

Škorpija je pored toga i simbol strasti, pa su moguće i avanture, slučajevi fatalne privlačnosti i zabranjene veze u kojima je strast jača od razuma, piše 24.hr. 

Odnosi kojima smo nezadovoljni sada ulaze u krizni period

Posesivnost, ljubomora, manipulacija i kontrola često se pojavljuju u odnosima u toku vladavine Škorpije. Mnogi tokom ovog perioda zaboravljaju da iskrenost može da raščisti sve ono što smo gurali pod tepih mesecima. To je ključno kako bi se prostor očistio od nezdravih i destruktivnih uticaja. 

Turbulencija će biti i na poslovnom i finansijskom planu. Dugovanja, krediti, resursi koje delimo s drugima, nasledstvo, biće teme kojima ćemo se više baviti. Ovo je dobar period za istraživanje, prikupljanje informacija, a sve kako bi se stekla jasnija slika.

U zdravstvenom smislu potrebno je više pažnje posvetiti reproduktivnim organima, crevima, urinarnom traktu i kardiovaskularnom sistemu.

Pixabay
 

Mladi Mesec u Škorpiji 4. decembra simbolizuje završetak nečega, događaje koji najavljuju početak kraja. Osnažuje nas da shvatimo kako imamo moć da promenimo sve ono što nije dobro za nas.

U razdoblju od 9. do 19. decembra Mars i Merkur u Škorpiji primaju izazovne aspekte Saturna i Urana. Komunikacija i delovanje će biti otežani. Suočavamo se s preprekama i ograničenjima koji nas usporavaju kako bismo jasnije videli i kvalitetnije rešili problem. Moguće je i da nešto izgubimo, kako bismo negde drugde dobili. Vrlo je važno imati na umu da ne treba donositi nagle i impulsivne odluke. Tokom ovog perioda je važno da svi pripaze na novac. 

Pomračenje meseca 19. decembra u znaku Bika podstiče nas da revidiramo i stabilizujemo finansijsku situaciju i osvestimo svoj unutrašnji kapital, naše vrline, znanja i iskustva. Ovo pomračenje može da nam pomogne da odustanemo od nezdravih odnosa. Ako to ne učinimo mi, životne okolnosti će se tako složiti da nećemo imati mnogo izbora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike