Harizmatični oktobarci: Nekoliko američkih predsednika i Vladimir Putin su rođeni u ovom mesecu

06.10.2021

11:00

0

Osobe rođene u oktobru su harizmatične, šarmantne i preme statističkih podacima najviše stogodišnjaka se rađa u ovom mesecu

Harizmatični oktobarci: Nekoliko američkih predsednika i Vladimir Putin su rođeni u ovom mesecu
happy-805475_1280 - Copyright Pixabay

Bebe koje se rode u oktobru su ili Vage ili Škorpije u horoskopu. Ukoliko su Vage, onda su uravnotežene i društvene osobe. Škorpije su, pak, strastvene, odane i prilično tvrdoglave. 

Ali svi oni koji se rode u ovom mesecu su harizmatični i svojim šarmom uspevaju da osvoje svačije srce. Zbog tog svog šarma su veoma popularni i svi žele da budu u njihovom društvu. Vrlo su romantični i poznati kao osobe koje ne vole sukobe i rasprave.

Pixabay
 

"Oktobarci" su skloni sportu. Naučnici smatraju da je to zato što su njihove majke tokom trudnoće izložene letnjim sunčanim zracima a vitamin D utiče na bebu koja ima zdrave kosti i mišiće. 

Njihov cvet rođenja neven a kamen opal i turmalin. 

Vrlo su odlučne u svojim poslovnim namerama i kada nešto započnu to moraju i da završe. Cene i drže do istine. S njima ćete uvijek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Imaju "šesto čulo" i osećaju kada neko nije iskren sa njima. Onome ko ih jednom slaže, više nikada neće dati poverenje.

U oktobru se rodilo najviše američkih predsednika nego u bilo kom drugom mesecu u godini. U ovom mesecu rođeni su predsednici Adams, Ajzenhauer, Karter i Teodor Ruzvelt. I ruski predsednik Vladimir Putin rođen je u ovom mesecu. Rođendan u oktobru je slavila i "Čelična ledi" Margaret Tačer.

Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost veoma im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Često se vrlo uspešni umetnici i dizajneri rađaju u ovom znaku.

Veliki glumci se rađaju u ovom mesecu, kao što su Met Dejmon, Džulija Roberts, Kejt Vinslet i Džuli Endrjuz.

Prema statističkim podacima, ljudi koji su rođeni između septembra i novembra češće žive i duže od 100 godina. Ali upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike