Oktobar donosi sudbinske susrete: Tri horoskopska znaka će to osetiti

21.09.2021

11:00 >> 11:55

0

Položaj zvezda ukazuje da će neki naći ljubav svog života tokom sledećeg meseca

Oktobar donosi sudbinske susrete: Tri horoskopska znaka će to osetiti
Copyright Pixabay

Položaj zvezda ukazuje da će tri horoskopska znaka osetiti “prst sudbine” i sresti osobe koje će biti ljubav njihovog života. Pošto će ovo biti veoma turbulentan period, posebno treba da se pripreme Ovan, Lav i Jarac.

Pročitajte i ovo:

Ovnovi koji još uvek nemaju stalnog partnera bi trebalo tokom sledećeg meseca da se vodem srcem jer će se zaljubiti do ušiju. Ovog puta bi mogli da budu znatno opušteniji i da se ne plaše promena i vezivanja. Oktobar će biti životna prekretnica tokom koje će se razrešiti mnogi problemi. Kod zauzetih Ovnoma će proraditi strast i varnice će leteti na sve strane.

Pixabay

Slobodni Lavovi imaju velike šanse da uplivaju u novu ljubavnu vezu u oktobru. Samo je potrebno strpljenje i staloženost, nikako ne treba donositi ishitrene odluke i srljati. Vreme će pokazati koliko je važno da Lavovi razgovaraju sa partnerom i zajedno donose odluke. Tokom oktobra Lavove očekuju lepi susreti a neki su sudbinski, zapisani u zvezdama.

Pročitajte i ovo:

Slobodni Jarčevi imaju mnogo razloga da u oktobar uđu sa puno optimizma. Zvezde im donose lepa osećanje, biće preplavljeni iskrenošću i pozitivnim emocijama. Ovo je jedan od najpovoljnijih perioda za Jarčeve u ovoj godini u kojem će do izražaja doći nežnost i romantika. Jarčevi će se osećati zaštićeno i voljeno. Do 17. oktobra bi trebalo da uspešno bude realizovan projekat koji su Jarčevi započeli sa partnerom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike