Astrolozi poručuju: Zapamtite ovih pet datuma u 2021. godini

08.01.2021 | 18:00 >> 18:12

Autor: Slavica Kalaba

Astrolozi i numerolozi se slažu da će ova godina bitni znatno bolja od prethodne

Copyright Pixabay

Dana 1. januara ušli smo u novu 2021. godinu sa mnogo nade: da ćemo zaboraviti sve ružno iz prethodne, da ćemo se vratiti starim navikama i da ćemo misliti o lepšim stvarima a ne o bolestima. Zato mnogi očekuju i da astrolozi kažu da li će nam biti bolje.

Prema položaju zvezda i planeta, astrolozi predviđaju da će 2021. biti znatno bolja i da ćemo svi u ovoj godini napredovati. U ovoj godini će mnogi ostvariti svoje planove, ma koliko da to sad zvuči nemoguće.

I numerolozi predviđaju da će biti bolje, jer ovom godinom vlada broj 5, koji je zadužen za kreativnost, mudrosti i slobodu. Prema njihovim shvatanjima, broj 5 predstavlja sve elemente i omogućava da se živi u skladu sa njima. Takođe, ovo je broj koji označava žensku snagu i plodnost.

Prvi datum na koji treba obratiti pažnju je 13. maj. Tog dana Jupiter ulazi u Ribe i sa sobom će doneti pozitivnu energiju i veliku sreću.

Za sve znakove će biti povoljan 8. avgust. Tada će mlad mesec biti u znaku Lava, a to donosi prilike za napredovanje na svim poljima.

Copyright Pixabay

Tokom 2021. godine retrogradni Merkur, koji uvek izaziva nevolje, biće aktivan tri puta. Tokom ovih dana trebalo bi da budete oprezni, staloženi i da ne reagujete ishitreno. Budite obazrivi u periodu:

od 30. januara do 20. februara

od 29. maja do 22. juna i

od 26. septembra do 18. oktobra.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam