Horoskopski znaci pod stresom: Rak se povlači u sebe a Devica čisti

17.01.2021

15:00 >> 15:34

0

Sa stresom se najbolje nose Ribe - one samo otplivaju dalje

Horoskopski znaci pod stresom: Rak se povlači u sebe a Devica čisti
Copyright Pixabay

Ovan se suočava sa stresom tako što preuzima inicijativu i pokušava da reši izazov koji mu je nametnut. Vole da budu na visokom položaju, da daju naređenja i osećaju se sigurno samo kad su sami sebi šefovi. Veruju u sebe, vole da pomažu drugim i to ih čini savršenim liderom.

Bik teško podnosi stresne situacije i promene i tada mu je jako teško da odradi svakodnevne zadatke. U takvim situacijama se okreće kućnim poslovima i hobijima a ponekad i previše jede.

Blizanac pod stresom nastoji da još više razmišlja i razgovara jer tako prikuplja činjenice koje će mu pomoći u rešavanju problema. Tada se fokusira na svoje telo, počinje da radi vežbe, duboko diše i jede zdravu hranu.

Pixabay

Rak se pod povećanim stresom povlači i zatvara u sebe, kako psihički tako i fizički – ostaje kod kuće, pod prekrivačem. U takvim situacijama su zaštitnički nastrojeni prema svojim bližnjima a vrlo često zbog toga i zaplaču.

Lav je hrabar znak ali često dramatizuje stresne situacije. Kako su lukavi i spretni, odlično se snalaze u kritičnim situacijama.

Devica voli da skuplja stres u sebi a kada situacija postane prilično ozbiljna i stres dođe do vrhunca, onda počinje previše razmišljati i brinuti o svemu. Veliki su kritičari, gori od većine, a kad su pod stresom, postaju gori nego ikad. Tada se okreću čišćenju i ribanju kuće što ih smiruje.

Pixabay

Vage su poznate po tome da lako rešavaju sve situacije, ali ne i kad su pod stresom. Tada Vaga odbija da donosi odluke jer se boji gubitka. Proračunate su i vole igrati na sigurno. U tom trenutku najpotrebnija joj je pomoć nekog bliskog i sličnog njoj.

Škorpija se povlači u sebe kad je pod stresom. To ih čini nesigurnim i često burno reaguju kad ih preplave emocije. U sebi zamišljaju najgori scenario. Ipak, izazove rešava tako što posmatra situaciju i polako razrađuje strategiju pa navodi druge da dođu do rešenja.

Strelac je vrlo nepouzdan kad je pod stresom i tada se jako nervira. Ali, ovaj znak je vrlo prilagodljiv i isprobaće razne načine kako bi preskočio prepreku. Uz to bi bilo idealno da zadrži svoju viziju i svoj smisao za humor.

Pixabay

Jarčevi pod stresom rade još više i tako se osećaju bolje. Tada su veoma loše raspoloženi i tužni ali to vešto kriju od svoje okoline. U stresnim situacijama znaju da uzmu godišnji odmor i pronalaze ravnotežu između posla i porodice.

Vodolija pod stresom počinje da se udaljava od drugih osoba a zna tada da zaboravi i na svoju odgovornost. Dosta priča o to tome sa ljudima koji su mu bliski. U tim situacijama više brinu o drugima nego o sebi.

Riba u stresnim situacijama pokazuje prave osobine ribe: one svoje probleme rešavaju tako što otplivaju dalje. On žive u svom svetu mašte i veliki im je problem da shvate realnost kakva jeste i retko kad će priznati da problem postoji i da se suoče sa njim. To je njihov odgovor na stres.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike