Lavovi donose zajedničke odluke, Vaga uživa u romantici, a Blizanci planiraju budućnost

26.01.2021

15:00 >> 10:55

0

Februar - mesec ljubavi za tri znaka

Lavovi donose zajedničke odluke, Vaga uživa u romantici, a Blizanci planiraju budućnost
Copyright Pixabay

Ljubavi će biti na pretek za sve Lavove u februaru a naročito za one koji su u vezi ili braku. Želećete da sve rade zajedno sa partnerom i tokom februara će mnoge zajedničke odluke doneti. Nekako će brzo nalaziti rešenja kojima će biti zadovoljni.

Biće to i mesec kada će puno izlaziti i prepustiti se uživanjima. Ljubav će biti na svakom koraku: na poslu, u kući, među prijateljima.

Slobodni Lavovi će se viđati sa mnogo ljudi, primati komplimente i udvaranja ali se neće odlučiti da stupe u neku ozbiljniju vezu.

Pixabay

Vaga će u februaru biti iznenađene kako su nestale sve svađe i nesporazumi sa partnerom i kako mogu da uživaju u romantičnim i spokojnim trenucima. Lepog druženja će biti i sa prijateljima i porodicom ali bi bilo dobro da Vage ne zaborave na sebe i na ono šta ih čini srećnim, nešto što vole da rade i nešto što im prija. Možda je baš februar mesec kada treba da uradite ono što odavno planirate pa makar to bila samo promena frizure ili boje kose.

Slobodne Vage mogu sresti zanimljivu osobu koja će im oduzeti status „slobodna“. Pored fizičke privlačnosti, zajednička interesovanja i gotovo ista razmišljanja će je privući toj novoj osobi.

Pixabay

Blizanci će sa partnerom u februaru odlučivati o budućnosti, tačnije rečeno braku ili zajedničkom životu. Ili je možda u pitanju kupovina zajedničke nekretnine. A možda je i beba u pitanju. Ovaj znak je potpuno siguran u svoja osećanja i partnera pa su odluke koje želi da donese utemeljene na tome.

Slobodni Blizanci će se naći u društvu osobe koju već dugo poznaju i tu će se zapaliti iskrice koje će se pretvoriti u dugu vezu sa lepom budućnošću.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike