Savršene žene se rađaju u ovom znaku: Njihovi supruzi znaju da one sve konce drže u svojim rukama

25.02.2021

11:00 >> 11:37

0

One uvek teže perfekciji a to se dopada muškarcima jer ne moraju puno da razmišljanju – njihove žene će sve postaviti na pravo mesto

Savršene žene se rađaju u ovom znaku: Njihovi supruzi znaju da one sve konce drže u svojim rukama
Copyright Pixabay

One ne rade ništa polovično, kod njih je ili sve ili ništa. I to važi za sve u životu. Frizura je uvek savršena, a šminka moraju diskretna. Sve na njoj je čisto i uredno. Ljubav ako nije velika, onda i nije ljubav. Porodica mora da bude savršena, ručak besprekorno serviran na blještavo belom stolnjaku a na odmor se ide samo ako su svi uslovi ispunjeni.

Osobe rođene u znaku Device su perfekcionisti a muškarci ne kriju da im se to dopada.

Device važe za „teške“ osobe a to je zato što se čvrsto drže svojih principa. Teško ih je pokolebati u njihovim stavovima jer su emotivno stabilne. Jedna od njihovih najboljih osobina je to što su velikodušne, nisu opterećene materijalnim bogatstvom i uvek su spremne da pomognu drugima koji su u nevolji.

Pixabay

One ne vole da rade stvari na brzinu i bez ikakvog plana. Svemu se temeljno posvećuju, sa punom koncentracijom. Ništa ne prepuštaju slučaju i zato je dobro jednu takvu ženu imati u kući koja čvrsto drži sve konce u svojim rukama.

Vrlo dobro znaju da odvoje bitno od nebitnog i čemu treba da poklone pažnju. Pamte svaki detalj i  ništa ne može da im promakne pa je i to možda jedan od razloga što ćete od njih uvek dobiti dobar savet. I na njih uvek možete računati.

Pixabay

Vrlo su nezavisne i darovite i vole da se bave raznim praktičnim poslovima: od štrikanja do dekupaža i pravljenja gurmanskih jela. Skromne su i nisu sklone razbacivanju i glamuru. I ko ne bi onda poželeo takvu ženu za suprugu?

Ono što je njihova najveća mana je što su prilično naivne, veruju ljudima i njihovim pričama koje često nisu iskrene.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike