Ljubav svog života ovog meseca će upoznati dva horoskopska znaka

14.03.2021 | 15:00 >> 15:05

Autor: Slavica Kalaba

Astrolozi predviđaju da je moguć i brak

Copyright Pixabay

Planete će do kraja meseca biti izuzetno naklonjene Vagama i Škorpijama i to na polju ljubavi gde ih očekuju samo lepi događaji.

Vaga ne može ni da zamisli koliko je lepih situacija očekuje do kraja marta. Sve će se odvijati kao na filmu pa će morati da se štipne kako bi bila sigurna da ne sanja. Planete su se tako poređale da će najjači uticaj imati na ljubav i gotovo je sigurno da će većina rođenih u ovom znaku promeniti svoj status i od slobodnjaka postati osobe „u vezi“.

Copyright Pixabay

Zanimljivo je to što će od prvog momenta Vage osećati da je to prava osoba sa kojom su sudbinski povezani i da je to njihova srodna duša. Ono što će ih iznenaditi je brzina kojom će se sve to odvijati: od naglih i snažnih osećanja do bračne ponude. Astrolozi preciziraju da bi to moglo da se desi već za dva meseca.

Prema prognozama zvezda, ukoliko prihvate bračnu ponudu, biće to veza za čitav život. A ako kažu ne – godinama će se kajati zbog propuštene prilike i pitaće se gde su stvari krenule naopako.

Copyright Pixabay

Naredni dani će i za Škorpiju biti u znaku sreće i ljubavi. Kod njih je još veća mogućnost za ulazak u bračne vode. Bar će takva namera biti osobe koja će se uskoro pojaviti u njihovom životu i koja će biti potpuno iskrena prema njima. Škorpije će primetiti da sa tom osobom imaju ista interesovanja, stavove i mišljenja i osetiće da je to njihova druga polovina.

Iako Škorpije vole da vrdaju, ovog puta će shvatiti da je to iskrena ljubav i, ako prihvate bračnu ponudu, to će biti jedan lep i skladan brak pun ljubavi i sreće.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam