Astro nespretnjakovići: Ko su najtrapaviji znaci u horoskopu?

25.03.2021 | 12:00 >> 11:36

Autor: Slavica Kalaba

Trapavost se izgleda stiče rođenjem i malo toga može da se popravi kroz život

Copyright Pixabay

Strelac je specijalista za nered i najbolje bi bilo da se drži dalje od alata, mašina i kuhinje. Posebno treba sklanjati oštre predmete od njih jer oni mogu da se poseku i na papir. Modrice su bile sastavni deo njihovog odrastanja a kao „veliki“ često padaju i sapliću se.

Copyright Pixabay

Ribe, koje su uvek zanesene u svojim mislima i mašti, se najčešće sudaraju sa drugim ljudima ili „nalete“ na neki predmet. Trude se oni da ne budu smotani i trapavi, ali im jednostavno ne ide. Oni su isuviše obuzeti svojim mislima da i ne gledaju kuda idu.

Kod Raka je trapav jezik pa često kaže nešto što ne misli i što nije uopšte planirao da izgovori. Nekada znaju i previše da kažu i da otkriju ono što ne treba a njihove šale su često slane i neprijatne.

Copyright Pixabay

Blizanci pričaju i rukama i nogama pa nije ni čudo što obaraju i ljude i predmete oko sebe. Njihova priroda je takva da ne mogu mirno da pričaju i njihovi pokreti su često nagli i nesinhronizovani. Zato su oni skloni povređivanju ali i razbijanju predmeta. Sve je dobro dok im neka osoba nije u blizini jer i ona može da nastrada iz čistog nehata.

Copyright Pixabay

Devica je svesna da je nespretna ali želi sebi da dokaže suprotno pa uvek bira opasniju stranu ulice ili strmiji deo puta. I naravno, to joj se uvek obije o glavu, nogu ili ruku.

Copyright Pixabay

Za Vagu kažu da je „najsimpatičnija hodajuća katastrofa“. Ona je svesna da je trapava i od toga zna da napravi dobru šalu na svoj račun i ljudima je to krajnje simpatično. One su uvek spremne da priznaju da su smotane a u sportu su uvek „levo smetalo“.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam