Statistika i astrologija: Lavova najviše ima među šefovima a Devica najmanje među zavisnicima

04.05.2021

11:00 >> 14:25

0

Činjenice o horoskopskim znacima do kojih se uglavnom došlo preko statističkih podataka

Statistika i astrologija: Lavova najviše ima među šefovima a Devica najmanje među zavisnicima
Copyright Pixabay

Statistika zna da bude neumoljiva i neki statistički podaci mogu biti prilično tačni i dosta korisni. A kada se statistika ukrsti sa astrologijom dolazi se do sledećih podataka:

-Ovnovi su najnestrpljiviji vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštovanje crvenog svetla.

-Istraživanja u kojima su se koristili snimci holivudskih zabava pokazuju da Bikovi češće od drugih znakova voljenu osobu posesivno drže oko struka prilikom upoznavanja ili ulaska u salu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše s nekim drugim.

Pixabay

-Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odevanja, nose smele tonove i modne detalje koji su u trendu.

-Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savetodavce, iako sebi ne znaju pomoći.

-Istraživanje koje je sproveo jedan ugledan poslovni časopis u pedeset najvećih američkih firmi pokazuje da je veliki postotak ljudi, na čelnim položajima, rođeno u znaku Lava, a u srednjem menadžerskom sloju je njihova zastupljenost još veća.

Pixabay

-Devica najmanje ima među alkoholičarima i narkomanima. Razlog tome je njihovo izbegavanje sredstava koja bi mogla da poremete racionalno razmišljanje ili koja bi mogla da podstaknu neprimereno ponašanje.

-Kod Vaga je čulo mirisa izrazito razvijeno, što ih čini idealnim za poslove u industriji parfema. Bez teškoća će osetiti miris tuđeg tela.

-Sudeći po iskustvima iz SAD, propale kompanije imaju najviše šansi za oporavak ako se nađu u rukama Škorpija. Oni su majstori u svim poslovima koji zahtevaju rekonstrukcije, reorganizacije i traženje novih puteva.

Pixabay

-Istraživanje je utvrdilo da Strelci imaju najbrže reakcije za volanom. Papučicu nožne kočnice pritiskaju 5% brže od drugoplasiranih Ovnova, te se smatraju pouzdanim vozačima.

-U znaku Jarca je rođeno dosta muzičara, naročito gitarista. Takođe je zabeležen rekordan broj Jarčeva – komičara.

Pixabay

-Američki poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mesta koja zahtevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način.

-U grupi bolesnika, za čije bolesti nije pronađen organski uzrok, zastupljenost Riba je rekordna. Osim što izražavaju sklonost neobičnim oboljenjima i proces njihovog ozdravljenja često izmiče naučnom objašnjenju.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike