Godišnji horoskop za Vagu za 2021.godinu

11.12.2020

13:30 >> 23:06

0

Autor: S.K.

U zvezde je pogledala Ana Rakić i otkrila šta Vage očekuje u narednoj godini

Godišnji horoskop za Vagu za 2021.godinu
Copyright Pixabay

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2021. godine, posebno protežira vaše četvrto, peto i osmo polje. Prolazićete kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, kao i da se razlikujete u odnosu na okruženje. Bez obzira na razne prepreke sa kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna razrešenja, nove radosti i veličanstveni uspeh. Ovo je period koji donosi raznovrsne kontakte, zanimljiva iskustva i posebno otvaranje mnogih vrata koja su vam do sada delovala kao neodostupna ili zatvorena. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine.

Pixabay

Ljubav:

U ljubavnom životu pratiće vas nova sreća i interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Ono što drugi ne mogu – za vas sada predstavlja radost srca, novi izazov i ostvarenje. Očekuju vas značajni događaji posebno u periodu od 31. januara, tokom aprila i juna meseca. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje, uzbudljivo filmski ili kao neka nadrealna ljubavna priča. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, te ćete birati ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Očekuje vas uživanje u ljubavnom odnosu od 09. maja i od 03. juna. Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe pred vama je period nove sreće i procvata od 16. avgusta, koji će vam doneti čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Vodič za astro žurku: Koji horoskopski znaci su najzabavniji?

Pixabay

Posao:

Zahvaljujući podršci okoline i dobrim okolnostima koje vas očekuju u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne vizije na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od 11. januara i tokom februara meseca. Novi uspeh donosi i svest o određenim privilegijama sa kojima ćete raspolagati. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze kroz koje prolazite, već da sebi postavljate neke dugoročnije ciljeve. Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim za okolinu „bezizlaznim situacijama“. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, pisanjem, modom, kretivnim i umetničkim zanimanjima očekuje vas značajniji uspeh od aprila, tokom oktobra meseca i krajem godine. U periodu od 10. novembra možete da poboljšate svoje finasijske mogućnosti i imovinsko stanje.

Profimedia

Zdravlje:

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, stomačne iritacije, promene ili oscilacije sa krvnim pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da sprovodite redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam. Potrudite se da izbegavate stresne situacije koje pogadjaju vaše psihičko stanje. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 02. do 17. maja, od 08. do 15. septembra, i od 18. do 23. decembra.

Astro vodič za udvaranje: Lav obožava komplimente, a Vage igraju na kartu humora

Sugestije:

Za vas početak 2021. godine najavljuje neke iznendne, radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Uživajte u čarima novih izazova i dobrih prilika koje će vas pratiti. Jupiter – planeta »velike sreće«, vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete kao najlepšu sreću. Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike