Godišnji horoskop za Strelca za 2021. godinu

15.12.2020

13:30 >> 15:52

0

Autor: S.K.

Astrolog Ana Rakić tumači položaj zvezda i kakav će uticaj u narednoj godini imati na horoskopski znak Strelca

Godišnji horoskop za Strelca za 2021. godinu
Copyright Pixabay

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2021. godine, najavljuje otvaranje novih mogućnosti i značajne promene. Planetarni aspekti posebno naglašavaju vaše treće, četvrto i šesto polje. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od februara i aprila meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, važno je da reagujete brzo i odlučno u skladu sa svojom prirodom. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose. Pred vama je zanimljiva godina koja pruža obilje radosti i „zlatne plodove“, bez obzira da li govorimo o vašem poslovnom ljubavnom ili porodičnom životu. Na svim poljima vas očekuje „glavni dobitak“.

Pexels

Ljubav:

Za vas godina počinje u ritmu i bojama ljubavi. Nazavisno od svog statusa i godina uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni život, priuštite sebi nova i zanimljiva iskustva. U periodu od 25. februara u odnosu sa voljenom osobom, možda vam ponekad neće biti lako da sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. Faktor vremena za vas će imati korisno značenje. Od 21. marta sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Neki novi događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 09. maja i u periodu od 27. juna i tokom avgusta meseca. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite novu ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta meseca, u periodu od 07. oktobra do 05. novembra i krajem godine.

Pixabay/StartupStockPhotos

Posao:

Početkom godine aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. Na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, jer pred vama je godina izazova i rezultata. U periodu od 03. februara do aprila meseca, treba da donesete neke važne odluke kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Od 09. juna vas očekuje sjajna prilika da uvećate svoje „bogatstvo“ i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Sada možete polako da gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom i da postignete neke megalomanske ciljeve. Osobe koje se bave edukacijom, nekim vidom javnog zanimanja, medijima, trgovinom ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i posebno od oktobra meseca.

Šta oni žele od partnerke? Vodolije beže od zahtevnih, Ovnovi vole sposobne žene, a Lavovi…

Pixabay

Zdravlje:

Važno je da sačuvate vedar duh i svoju pozitivnu orijentaciju, kao i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 18. marta, u prvoj polovini avgusta, kao i početkom decembra meseca.

Profimedia

Sugestije:

Vaša ideja vodilja za 2021. godinu glasi – hrabre sreća prati! Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. Dolazi vreme koje vam donosi veliki uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti. U skladu sa svojom prirodom potrudite se i da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao.

Ovi horoskopski znaci nikad ne odrastu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike