Jedan krade dušu, u drugom gori bes: Ovi znaci Zodijaka imaju dva lica, ne dajte da vas zavara površina

13.06.2024

10:20

0

Autor: K. O.

I Blizanci su, naravno, na listi

Jedan krade dušu, u drugom gori bes: Ovi znaci Zodijaka imaju dva lica, ne dajte da vas zavara površina
Copyright Profimedia

Sigurno ste čuli za čuvenu izreku - ništa nije onako kako izgleda na prvu loptu. To važi za ljude, a pogotovo za određene znake Zodijaka.

Istina je da svi imaju svoju tamnu stranu i da je potrebno malo "tame" u životu kako bismo se obnovili i transformisali.

Ali, ova tri znaka žive dvostruki život, pa nemojte da vas zavara prvi utisak.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, što znači da se Venerine osobine ispoljavaju kroz komunikaciju i razmišljanje. Iako je Venera planeta ljubavi i lepote, u grčkoj mitologiji boginja ljubavi je takođe tašta, osvetoljubiva i sebična.

Freepik
 

Simbol Venere, krug sa krstom, takođe je simbol Afroditinog ogledala, a Vaga upravo to predstavlja: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu. Međutim, Vage lako mogu da reflektuju druge, izbegavajući sukobe, naročito unutar sebe. Iako izgledaju kao da su uvek "mir, ljubav i namaste", u njima često gori unutrašnji bes i očajnička potreba za ravnotežom.

Blizanci

Njih inače bije glas da imaju više lica, tako da ovo nije iznenađenje. Kako ne uključiti Blizance u ovu kombinaciju? Blizanci su uvek u kombinaciji na neki način, uspevajući da budu na svim mestima u isto vreme. Kao promenljiv znak, oni su prilagodljivi i lako padaju pod uticaj.

Blizance pokreće znatiželja i otkrivanje. Njihova nezasita potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete Merkura, a oni te informacije dele sa svetom. Nemojte se iznenaditi ako vas vaš najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne izbegavati ili ako osetite drugačiju vibraciju od njega. Blizanci se stalno menjaju, a vaša osećanja prema njima su slična njihovoj složenoj dvojnosti – neprestano se menjaju.

Freepik
 

Škorpija

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u Zodijaku i to nije bez razloga. Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven, skriven i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Ljudi rođeni pod ovim znakom često doživljavaju traume od mladosti, što objašnjava njihovu empatiju i oštru intuiciju.

Škorpije komuniciraju sa skrivenim svetom, daleko od očiju javnosti. Njihova potreba za potpunim spajanjem sa drugima može biti opsesivna, a njihova fizička želja se neprestano izražava kroz njihove hipnotičke oči.

Freepik
 

Istina je da Škorpijama ne leže površni razgovori i veze. Oni su besmrtni kradljivci duša koji žele potpunu kontrolu. Njihov intenzitet i posesivnost deo su njihovog zaštitnog znaka, žele sve ili ništa. Jednostavan razgovor sa Škorpijom može biti kao hipnoterapija, a vi to možda ni ne znate, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike