Predstavljena prva balkanska astrološka aplikacija

17.05.2024

11:16

0

Možete dobiti tumačenje natalne karte, individualni nedeljni horoskop, mesečni numeroskop, kalendar povoljnih dana i mnoga druga zanimljiva i korisna tumačenja

Predstavljena prva balkanska astrološka aplikacija
Copyright Promo

Aplikacija „Astro Lea“, prva balkanska astrološka mobilna aplikacija, koja pruža jedinstvena i idividualna tumačenja predstavljena je danas u Beogradu. U pitanju je aplikacija putem koje možete dobiti tumačenje natalne karte, individualni nedeljni horoskop, mesečni numeroskop, kalendar povoljnih dana i mnoga druga zanimljiva i korisna tumačenja.

Autorka ove aplikacije Lara Bajčetić Bojović, ljudima poznatija kao Astro Lea, po vokaciji je magistar ekonomskih nauka, a astrologiju aktivno izučava više od 18 godina, dok se njome profesionalno bavi poslednjih 8 godina.  Autorka je i izuzetno popularne emisije „Na kafi sa Astro Leom“, koja se emituje na MTS kanalu „Moj astrolog“.

„Ljubav me je usmerila ka zvezdama, pa sam se posvetila izučavanju i tumačenju astrologije. Na prvom mestu uvek slušam svoj instinkt dok pomno i temeljno istražujem svet planeta i znakova. Strast prema astrologiji za mene nije samo profesionalna, već i lična. Verujem da zvezde mogu otkriti skrivene aspekte naših života i pomoći nam da bolje razumemo sebe i svet oko nas, kao i da unapredimo naš svakodnevni život“, rekla je Astro Lea, o čijoj ekspertizi govori i fantastično iskustvo brojnih zadovoljnih klijenata širom sveta.

Promo
 

Aplikacija „Astro Lea“ dizajnirana je da pruži korisnicima jednostavan pristup detaljnim astrološkim tumačenjima, omogućavajući im da sa lakoćom otkriju sve aspekte svojih horoskopa i astroloških uticaja. Bilo da ste potpuni početnik ili već imate određeno znanje, „Astro Lea“ je tu da vam pomogne da bolje razumete sebe i svet oko vas kroz prizmu zvezda, čak iako nemate nikakvo predznanje o astrologiji.

Astro aplikacije su danas sve popularnije, jer pružaju korisnicima brz i jednostavan pristup personalizovanim astrološkim tumačenjima, koristeći vaše podatke kako bi kreirali tačna tumačenja koja su specifična baš za vas. Poput najvećih svetskih, tako i prva balkanska astrološka aplikacija „Astro Lea“ edukuje korisnike o astrologiji, pomaže im u samorazvoju i omogućava im da planiraju svoje aktivnosti u skladu sa astrološkim uticajima.

Promo
 

Aplikacija je dostupna na sledećem linku za korisnike Android uređaja, dok će uskoro biti dostupna i za korisnike Apple uređaja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike