Oni su najveći igrači horoskopa, flertuju samo zbog zabave: Otkrivamo ko je na prvom mestu

21.03.2024

13:20

0

Autor: K. B.

Flertovanje kod ovih znakova može biti više igra nego iskrena namera za romantičnom vezom

Oni su najveći igrači horoskopa, flertuju samo zbog zabave: Otkrivamo ko je na prvom mestu
Leondard Dikarpio Kler Dejns - Copyright Profimedia

Postoje neki znakovi Zodijaka koji se ističu kao pravi "igrači" - oni koji su vešti u umetnosti flerta i često koriste svoj šarm da bi održali atmosferu zanimljivom. Međutim, za neke od njih flertovanje može biti više igra nego iskrena namera.

Lav

Jedan od takvih znakova je Lav. Lavovi su poznati po svom samopouzdanju i harizmi, što ih čini prirodno dobrim u flertovanju. Međutim, često su skloni da flertuju samo da bi sebi potvrdili svoju privlačnost ili da bi održali atmosferu zabave. Njihova potreba za pažnjom može ih navesti da budu vrlo aktivni u svetu flerta, ali to ne znači nužno da su zainteresovani za ozbiljnu vezu.

Blizanci

Još jedan znak koji se ističe u flertovanju je Blizanac. Blizanci su veoma društveni i komunikativni, što ih čini prirodno šarmantnim. Oni su veoma sposobni da prilagode svoj pristup različitim situacijama i ljudima, pa se često mogu naći u ulozi šaljivog flertujućeg partnera. Međutim, njihova promenljiva priroda može značiti da flertuju više iz zabave i razonode nego iz stvarne želje za romantičnom vezom.

Profimedia
 

Vaga

Još jedan znak koji može biti vešt u flertovanju radi održavanja atmosfere je Vaga. Vage su veoma ljubazne i šarmantne, što ih čini veoma privlačnim za druge ljude. Međutim, ponekad Vage mogu biti sklone da flertuju samo da bi održale mir i harmoniju u društvenim situacijama, umesto iz stvarne želje za vama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike