Sumnjaju na sve, ovo su patološki ljubomorni horoskopski znaci

02.03.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Ljubomora, ta složena i ponekad iracionalna emocija, često ima svoje mesto u svetu astrologije

Sumnjaju na sve, ovo su patološki ljubomorni horoskopski znaci
Muškarac gleda drugu ženu - Copyright Profimedia

I dok neki horoskopski znaci mogu biti hladnokrvni i nepristrasni, drugi su poznati po svojoj sklonosti ka sumnji i ljubomori. Ovi znakovi, kako kaže astrološka tradicija, mogu se nazvati "najljubomornijima" među svima.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Prva na listi je Škorpija, često opisana kao strastvena i emotivna. Njihova intenzivna priroda može ih dovesti do dubokih osećanja ljubomore kada se osećaju preplavljeni emocijama. Škorpije ne samo da sumnjaju u partnera, već često imaju i oštar instinkt za otkrivanje bilo kakvih tajni.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi, poznati po svojoj želji za pažnjom i divljenjem, mogu postati ljubomorni kada osećaju da nisu u središtu pažnje. Njihova potreba za validacijom može ih naterati da sumnjaju u vernost svojih bliskih ljudi, čak i ako nema stvarnog razloga za brigu.

Profimedia
 

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su poznati po svojoj energičnoj i impulsivnoj prirodi. Kada osete pretnju po svoj teritorijum ili vezu, mogu lako upasti u stanje ljubomore. Njihova konkurentska narav može ih terati da sumnjaju u namere drugih, čak i kada je ljubomora neopravdana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike