Nedeljni horoskop od 29. januara do 4. februara: Bikovi da poslušaju savet starijeg, Jarčevi da ne precenjuju svoje mogućnosti

29.01.2024

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 29. januara do 4. februara: Bikovi da poslušaju savet starijeg, Jarčevi da ne precenjuju svoje mogućnosti
Copyright Freepik

Ovan

Odajete utisak osobe koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji nisu u skladu s vašim interesovanjima. Preporučljivo je da se ponašate umereno, jer svojim energičnim nastupom kod nekih saradnika izazivate različite reakcije i negodovanje. Važno vam je da pružite više radosti svojoj porodici i voljenoj osobi. Sreća je u tome što kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Emotivna pažnja nekog posebnog trenutno vam prija.

Bik

Delujete veoma oprezno i ne želite preuzimati velike rizike u poslovnim i finansijskim pregovorima. Ipak, suočavate se s izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Savet od starije osobe može biti od velike pomoći. Na kraju će se sve rešiti na dobar način ili čak u vašu korist. Želite više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner povremeno ima neobične ideje koje izazivaju osećaj emotivne nesigurnosti.

Blizanci

U sjajnoj ste formi i s velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu vaši saradnici. Pouzdane informacije koje dobijate omogućuju vam planiranje zajedničkih aktivnosti s rezultatima u budućnosti. Vaš romantični duh i raspoloženje često vam pomažu da imate dobar predosećaj. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život delovanjem u skladu sa svojom inspiracijom.

Rak

Zabrinuti ste zbog novih poslovnih događaja koji mogu usporiti sprovođenje važnih planova. Ipak, upornošću ćete pokazati da imate efikasna rešenja i da vaši rezultati nailaze na uvažavanje okoline. U privatnom životu, pripazite da se ne šire loše priče o vama. Slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskim osobama.

Freepik
 

Lav

Možda sve informacije s kojima raspolažete nisu uvek pouzdani kriterijumi, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Pobrinite se da uskladite stvaralački impuls s zajedničkim interesima. Proživljavate fazu oscilacija, s čestim promenama u ponašanju i raspoloženju. Ponekad je teško uskladiti ljubavni ritam i afinitete sa partnerom.

Devica

Korisne informacije olakšavaju uspešno rešavanje poslovnih pitanja. Poslušajte sugestije iskusne osobe, nema razloga odbaciti ideje samo zato što zvuče apstraktno. Ako želite poboljšati odnos sa voljenom osobom, pokažite razumevanje za njezine kriterijume. Razlike u mišljenju ne bi trebalo da vas udaljavaju emotivno.

Vaga

Razmislite o promeni kriterijuma i uslova u dogovoru sa saradnicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Insistirajte na svojim idejama, jer imate pouzdane pokazatelje uspeha. Ne bojte se novčanih rizika. Ponekad promenite ulogu ili pristup u odnosu sa voljenom osobom. Posvetite pažnju porukama koje dobijate od bliskih osoba i pokažite više skromnosti.

Škorpion

Ulažete napor da postignete pozitivne rezultate, ali postoji sled događaja koji remeti vaše planove. Važno je organizovati se i poštovati zadate rokove. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, ali nemojte gubiti nadu ili se udaljavati od partnera.

Freepik
 

Strelac

Delujete pozitivno i angažovano na različitim stranama. Prepoznajete stvaralački impuls i kreativnu energiju, što olakšava ostvarivanje planova. Nema potrebe za novčanim rizicima ili zaduživanjem. Ponekad precenjujete mogućnosti ili izazivate nesigurnost u ljubavnom odnosu. Pažljivije osluškujte poruke od bliskih osoba i pokažite skromnost.

Jarac

Poslovni problemi zahtevaju dodatni napor i koncentraciju. Nemojte reagovati ishitreno i precenjivati svoje mogućnosti. Prepustite osobama od poverenja odlučivanje o zajedničkim interesima. Ljubavna strategija zahteva spremanje na prevazilaženje različitih ograničenja u odnosu sa partnerom.

Vodolija

Nailaze nove poslovne obaveze koje zahtevaju dodatan napor ili rešavanje dilema. Potražite savet prilikom finansijskih procena i ulaganja. Ponekad imate utisak da partner nešto prikriva, što pojačava nervozu. Oslobodite se nepotrebnih umišljaja i prigrlite ljubavnu inspiraciju.

Profimedia
 

Ribe

Novo saznanje pozitivno utiče na motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Angažujte se u zadacima s saradnicima. Ne opterećujte se novčanim pitanjima, jer ćete ih uskoro rešiti. Ljubavni događaji imaju neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci partnera, što vas navodi na promene u odlukama. Inspiracija vas prati u ljubavi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike