Posebnost rođenih u avgustu: Kreativni su i harizmatični, pa ih najviše ima među umetnicima

06.08.2021

09:30 >> 09:43

0

Poznati su po tome što vole da su uvek u pravu, a novac ne troše tek tako

Posebnost rođenih u avgustu: Kreativni su i harizmatični, pa ih najviše ima među umetnicima
Copyright Pixabay

Poslednje letnje bebe rađaju se u avgustu i po horoskopskom znaku su Lavovi i Device, a ovo su neke činjenice o njima.

Pročitajte i ovo:

To su pouzdane, snažne i organizovane osobe koje su fizički i mentalno jake, poznate po ponosu i harizmatičnosti. Posebno se po tome ističu Device koje su organizovane, precizne i praktične. Zbog svega toga su rođene vođe i često se nalaze na čelnim mestima.

Od malih nogu se kod dece koja se rode u ovim horoskopskim znacima primećuje da su veoma inteligentna ali i tvrdoglava, kao i da se čvrsto drže svojih principa.

Pixabay

Lavovi su vrlo kreativni i vole da budu u centru pažnje pa ne čudi činjenica šta je dosta umetnika rođeno u ovom znaku. Poznati su i po tome što ne vole da se drže ustaljenih pravila. Za njih se idealna zanimanja kriju u industriji zabave.

Ali osobe rođene u avgustu veoma cene svoju privatnost i pažljivo biraju sa kim će podeliti svoja skrivena osećanja. Često ih možete videti da se osame jer vole da budu sami sa sobom.

I Device i Lavovi su dobri učitelji jer imaju harizmu i znaju da drže pažnju sagovornika pošto su veoma autoritativni.

Pixabay

Ne vole svađe jer se osećaju neprijatno ali vole da njihova bude poslednja i da su uvek u pravu. Oni uvek barataju činjenicama i argumentima pa na kraju rasprave, izlaze kao pobednici.

U ljubavi i poslu drže visoke standarde i teško od njih odstupaju. Oni vole da sve bude perfektno.

Astrolozi tvrde da osobe rođene u ovom mesecu jako dobro znaju sa novcem i ne troše ga tek tako. Njima šoping nije terapija već pre svake kupovine dobro razmisle.

Pročitajte i ovo:

Lavovima vlada Sunce i oni su vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Zajedno u kombinaciji prave odličnu ravnotežu i lepo se dopunjuju.

S druge strane, najlošije se slažu sa znakovima koji se nalaze preko puta njih a to su Vodolije i Ribe. Veze sa jednim od ovih znakova mogu biti veoma problematične.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike