Ko je gospodarica strasti, a ko senzualna zavodnica: Upoznajte četiri najdominantnije žene u krevetu prema Zodijaku

16.01.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Priuštiće vam nezaboravno iskustvo

Ko je gospodarica strasti, a ko senzualna zavodnica: Upoznajte četiri najdominantnije žene u krevetu prema Zodijaku
Copyright Freepik

Postoje brojni aspekti života na koje utiče astrologija, a intimni odnosi su samo jedan od njih. Tako dok su neke žene vatrene i dominantne u krevetu, postoje i druge koje puštaju da partner vodi igru.

A prema astrolozima, žene u ovim znakovima su najdominantnije u krevetu.

1. Škorpion - gospodarica strasti

Žene Škorpioni poznate su po magnetskoj privlačnosti i dubokoj emocionalnoj povezanosti. U spavaćoj sobi imaju određenu auru, njihova strast ne poznaje granice, i ne boje se istraživati dubine intimnosti, što ih čini partnerkama koje se ne zaboravljaju.

Profimedia
 

2. Lav - kraljica vatre

Lavovi, kojima vlada moćno Sunce, poseduju neospornu privlačnost. U krevetu je žena Lav samopouzdana i strastvena. Njihova vatrena priroda pretvara se u dinamično intimno iskustvo, što naravno oduševljava njihove partnere.

3. Ovan - nesputana avanturistkinja

Žene Ovnovi imaju hrabar i avanturistički duh koji se ističe i u spavaćoj sobi. Ne boje se preuzeti kontrolu i istražiti neistražena područja užitka, a njen entuzijazam i spontanost dovode je do nezaboravnih iskustava među čaršavima.

Profimedia
 

4. Bik - senzualna zavodnica

Bik, zemljani znak, unosi prizemljenu i senzualnu energiju u intimne odnose. Žene Bikovi su majstori umetnosti zavođenja, stvarajući duboko zadovoljavajuće iskustvo za svoje partnere. Njihov strpljiv i senzualan pristup intimi čini ih jednim od najdominantnijih znakova u krevetu, piše Astrotalk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike