Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara: Bikovi, pred vama su važne odluke, Vage, ne odbacujte ideje čak i kad zvuče apstraktno

08.01.2024

10:34

0

Šta svakom znaku Zodijaka donosi ova nedelja

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara: Bikovi, pred vama su važne odluke, Vage, ne odbacujte ideje čak i kad zvuče apstraktno
Copyright Profimedia

Ovan

Svojim ličnim interesima i motivacijom, smislite nove ili prilagođene strategije koje će vam doneti najbolje rezultate. Diplomatski pristup ili kompromis mogu biti ključni za postizanje dugoročnih ciljeva. U ljubavnom životu uživate u raznovrsnosti situacija. Veza s voljenom osobom postaje moguća kada se usklade vaši osećaji i razmišljanja.

Bik

Ispred vas su važne odluke i odlučnost u akcijama pred saradnicima. Sada je vreme da provedete u delo sve što ste dogovorili u proteklom periodu. Nema potrebe za raspravama s nesuglasnicima. Imate dobar osećaj za poslovne prilike, a u ljubavnom životu nazire se sretan razvoj. Ponekad je najbolje pratiti unutrašnji osećaj i manje govoriti.

Blizanci

Potrudite se uspešno realizovati svoje ideje i planove. Važno je imati pouzdanog saradnika i provereni tim za ostvarivanje zajedničkih ciljeva. U ljubavnom odnosu, nemojte pokušavati menjati partnera ili uticati na stvari koje su izvan vaše kontrole.

Rak

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu usporiti vaše važne planove. Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja koja okolina ceni. U događajima iz privatnog života, nemojte dozvoliti širenje loših glasina o vama. Pokažite svoje slabosti samo pred porodicom i bliskim osobama.

Freepik
 

Lav

Nadolaze nove poslovne obaveze koje zahtevaju dodatan trud ili rešavanje novih dilema u kratkom roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena. Imate utisak da partner nešto skriva, što pojačava vašu nesigurnost. Ponekad umete preterati u viđenju stvari koje drugi ne primećuju.

Devica

Dobre ideje koje imate zahtevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se oko sebe okupiti osobe od poverenja ili ugleda. Dovoljno ste vešti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Vaga

Sve korisne informacije mogu vam pomoći u rešavanju poslovnih pitanja. Obratite pažnju na sugestije iskusnih ljudi, ne odbacujte ideje koje zvuče suviše apstraktno. Ako želite promene u odnosu s partnerom, pokažite razumevanje za njegove kriterijume. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Škorpion

Imate dobar predosećaj i uspeh vam je blizu. Finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard čine vas srećnim. Ne samo da imate dobre poslovne procene, već stičete i nove pristalice, što vam olakšava situacije. Na emotivnom planu, osećate se kao da ste na prekretnici, a ljubavni događaji koje naslućujete donose poseban osećaj.

Freepik
 

Strelac

Napredni ste u svojim prognozama i možete predvideti reakcije u poslovnim pregovorima. Moderniji pristup zajedničkim temama donosi dugoročniji uspeh. Postavljate stroge standarde prema partneru, ali vaša inicijativa ima pozitivan uticaj. Emotivni izazovi ponekad su prilika za filtriranje odnosa.

Jarac

Delujete oprezno i izbegavate rizike u poslovnim pregovorima. Ipak, suočićete se s izazovima koji nisu po vašoj volji. Tražite savete starije osobe i na kraju će se sve rešiti u vašu korist. Želite više razumevanja i nežnosti u odnosu s partnerom, ali ponekad osećate emotivnu nesigurnost.

Vodolija

Delujete ambiciozno i jasno dajete do znanja da ne želite suprotstavljanje. Pažljivo procenjujete situacije koje zahtevaju rizik ili veće finansijsko ulaganje. Porodična harmonija vam je važna, a partnerov uticaj pozitivno utiče na vaše emotivno stanje.

Freepik
 

Ribe

Usredsređeni ste na nove poslovne mogućnosti kako biste unapredili svoju poziciju. Ako prepustite stvarima da idu svojim tokom, neko drugi može vas preduhitriti. Gledate na svet oko sebe s vedrih strana, osećate se zadovoljno uz partnera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike