Ovih sedam stvari obavezno uradite tokom sezone Jarca i dobićete život kakav želite

23.12.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Sezona Jarca može bukvalno biti trenutak za uspon u zvezde ili pad u ponor

Ovih sedam stvari obavezno uradite tokom sezone Jarca i dobićete život kakav želite
Copyright Profimedia

Možda nije kraj astrološke godine (koja kulminira sa sezonom Riba), ali se kalendarska godina svakako uskoro bliži kraju. I ne postoji bolji način da zatvorite staru godinu i dočekate novu od sezone Jarca (od 22. decembra do 19. januara). Sada je odličan period da dođemo do suštine stvari, da se usredsredimo na velike snove i smele ciljeve, da upravljamo svojim unutrašnjim autoritetom i pronađemo svoje mesto u svetu. Evo šta možete da uradite tokom sezone Jarca da biste se duboko povezali sa svojim životom i velikim snovima.

Profimedia
 

1. Postavite ciljeve za novu godinu

Najbolji način da proslavite sezonu Jarca (i kraj godine koji pada tokom nje) jeste postavljanje ciljeva za narednu godinu. Samo se uverite da su smeli! Na kraju krajeva, energija Jarca je u tome da budete ambiciozni, da idete stabilnim putem ka vrhu i da nikada, ali baš nikada ne odustanete. Planirajte i pripremite se kako biste se pripremili za uspeh. Ko je rekao da morate da sačekate Novu godinu da biste se zaista pokrenuli?

2. Očistite stare i toksične stvari iz svog života

Pošto Jarcem vlada Saturn, planeta karme i posledica, ova sezona je odlična i za zatvaranje starih poglavlja kako ne biste nosili nepotrebne terete sa sobom u budućnost.

Svaka odluka, i velika i mala, na kraju će uticati na kvalitet vašeg života. A energija Jarca je odlična u uklanjanju viška tako da sve može biti ultraefikasno. Oslonite se na ovu Saturnovu mudrost ove sezone Jarca i okončajte one loše veze, nezadovoljavajuće poslove, navike, hobije i toksične obaveze koje vas opterećuju. Bićete zahvalni sebi što ste bili proaktivni.

Profimedia
 

3. Proberite svoju garderobu

Iskreno, svaka sezona je savršena sezona za ažuriranje garderobe , ali postoji nešto posebno u vezi sa ovim ažuriranjem tokom sezone Jarca. Na kraju krajeva, uskoro će biti nova godina!

Naravno, pošto je sezona Jarca, najbolje je da se fokusirate na klasične komade koji vam omogućavaju da se postavite kao autoritet i uđete u novu godinu sa samopouzdanjem, snagom i samopouzdanjem. Na vama je da li ćete to uraditi sa upečatljivim crnim odelom ili parom vrhunskih patika za trčanje. I zašto se zaustaviti samo na odeći i obući? Potpun preobražaj, od glave do pete, takođe je poželjan!

Profimedia
 

4. Povedite računa o svom telu

U medicinskoj astrologiji, Saturn upravlja kostima, zubima, kosom, noktima, slezinom i još mnogo toga. Dakle, sezona Jarca je takođe odlično vreme da se bolje brinete o svom telu, obavite potpuni zdravstveni pregled i saznate da li su vaše unutrašnje zalihe vitamina i minerala pri kraju. Takođe je odlično vreme da se fokusirate na holističko blagostanje kroz vežbanje, hranu, san...

Profimedia
 

5. Provedite više vremena s roditeljima

Jarac je otac Zodijaka, a Saturn je kosmički starešina. Dakle, jedna od najboljih stvari koje možete da uradite tokom sezone Jarca jeste da se povežete na dubljem nivou sa svojom porodicom tako što ćete provoditi više vremena sa njima. Samo zapamtite: važni su i kvalitet i kvantitet. A broje se i vaši preci! Dakle, izdvojte vreme da posetite grobove svojih preminulih rođaka.

Pexels
 

6. Napravite liste

Iako Devica nema konkurenciju na ovom polju, energija Jarca je takođe u planiranju, pripremi i pravljenju spiskova! Kako ćete inače održati svoj život na pravom putu i ​​preći kroz te prekretnice ka svojim velikim ciljevima? Zato pravite liste - sve vrste! I ne brinite kada će i kako sve doći na svoje mesto. Prvo morate da znate šta želite, a pravljenje spiskova je odličan način da pokrenete svoj um u tom pravcu.

Profimedia
 

 

7. Oslobodite unutrašnji autoritet

Energija Jarca je u tome da budete autoritet u odabranom uglu sveta (bilo virtuelno ili na neki drugi način). Dakle, ako je ikada bilo pravo vreme da poradite na svom samopoštovanju i da se pobrinete da zauzmete svoje mesto na čelu, onda je to baš sada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike