Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra: Škorpijama ponestaje energije, Lavovi pod stresom

18.12.2023

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra: Škorpijama ponestaje energije, Lavovi pod stresom
Sat i jelka - Copyright Pixabay

Ovan

Neočekivani događaji na poslu mogu izazvati stres, ali vaša sposobnost prilagođavanja će biti ključna. Važno je održavati koncentraciju i prilagođavati se situaciji kako se ona razvija.

Vaša sreća je usko povezana sa deljenjem pozitivnih misli i osećanja sa bliskom osobom. Važno je izraziti svoje emocije i komunicirati sa partnerom.

Bik

Brige u vezi sa novim dešavanjima na poslu mogu vas usporiti, ali vaša upornost će biti ključna. Pokažite efikasna rešenja i vaši napori će biti prepoznati.

Pokušajte da sprečite širenje tračeva ili netačnih informacija o vama. Delite svoje brige samo sa bliskim osobama.

Blizanci

Vaše ideje su sjajne, ali možda vam nedostaje podrška. Okupite tim ili ljude od poverenja kako biste ostvarili svoje planove.

Inspiracija je ključna za vaš emotivni život. Otvorite se prema partneru i delite svoje emocije kako biste unapredili svoj odnos.

Rak

Ponekad prihvatanje teških situacija zahteva intuiciju. Oslobodite se negativnosti i oslonite se na svoju sposobnost prepoznavanja pravih puteva.

Vaša bliska osoba je ključna za prevazilaženje izazova. Emocionalna podrška i razumevanje će vam pomoći da prebrodite teške trenutke.

Pexels
 

Lav

Novi poslovni zadaci mogu doneti dodatni stres. Potražite savet od drugih kako biste doneli najbolje odluke.

Ponekad preuveličavate svoje brige. Pokušajte razgovarati sa partnerom o svojim sumnjama i strahovima kako biste rešili nesporazume.

Devica

Marljivo ispunjavate obaveze i zasnivate odluke na realnim činjenicama. Imate jasan uvid u svoje poslovne aktivnosti.

Nemojte gubiti vreme na situacije koje ne donose željene rezultate. Budite praktični i fokusirani na rešavanje problema.

Vaga

U sjajnoj ste formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu vaši saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro doneti uvećne rezultate.

Imate dobar predosećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete delovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

Škorpion

Dajete sve od sebe, ali postoje izenenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Rasteretite se od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno.

Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nežnosti.

Freepik
 

Strelac

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji sled događaja koji nije pod vašom kontrolom. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove.

Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

Jarac

Donosite niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije.

Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Vodolija

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu.

U fazi ste preispitivanja odnosa sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Profimedia
 

Ribe

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri.

Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima ili u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike