Pare, pare, pare: Ova tri horoskopska znaka su najveći materijalisti

19.11.2023

13:41

0

Autor: K. B.

Emocionalne veze i duhovno ispunjenje zauzimaju ključno mesto u životu nekih, dok drugi stavljaju naglasak na materijalne stvari i luksuz

Pare, pare, pare: Ova tri horoskopska znaka su najveći materijalisti
Ilustracija - Copyright Profimedia

Astrolozi ističu tri horoskopska znaka koji se često percipiraju kao veliki materijalisti.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj žeđi za luksuzom i udobnošću. Spremni su uložiti više novca kako bi zadovoljili svoje potrebe za kvalitetnim stvarima. Stabilnost i sigurnost igraju ključnu ulogu u njihovom životu, te su često usmereni na stvaranje i očuvanje materijalnog bogatstva. Iako novac nije nužno središte njihove opsesije, cene stvari koje im on može pružiti.

Profimedia
 

Devica

Device su fokusirane na detalje i često imaju jasno postavljene finansijske ciljeve. Iako nisu toliko usmerene ka luksuzu kao Bikovi, vrednuju osećaj sigurnosti koji dolazi s dobro popunjenim bankovnim računom. Pažljivo prate svoje finansije i pametno ulažu kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i često povezuju lični uspeh s materijalnim dostignućima. Postizanje visokog društvenog i materijalnog statusa često je za njih pokazatelj vlastite vrednosti. Posvećeni su i uporni u naporima da se popnu na vrh, što često uključuje i sticanje materijalnog bogatstva.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike