Ovi znakovi Zodijaka će pre ostati sami nego što će spustiti svoje standarde

02.11.2023 | 19:20

Autor: K. B.

Ovi znakovi veruju da zaslužuju najbolje u ljubavi i neće se zadovoljiti manjim od toga

Copyright Pixabay

Neki ljudi su poznati po tome što su izuzetno selektivni u izboru partnera. Ne spuštaju svoje standarde i radije će ostati sami nego ući u vezu koja im ne pruža sve što traže. Ovi znakovi su tipični predstavnici koji neće kompromitovati svoje želje i potrebe kada je u pitanju ljubav:

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i istrajnosti. Kada postave standarde, teško ih je promeniti. Traže stabilnost, sigurnost i vernost u vezi, i neće se zadovoljiti ničim manjim od toga.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su pedantne i analitične. Imaju visoke standarde kada je reč o partnerima. Traže inteligentne, organizovane i ambiciozne osobe. Neće se naseliti za manje od toga.

Unsplash
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su romantične i teže harmoniji i ravnoteži u vezi. Imaju visoke standarde kada su emocije i partnerstvo u pitanju. Neće pristati na nekoga ko im ne pruža emocionalnu podršku i pažnju.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne. Traže duboku emocionalnu povezanost i neće se zadovoljiti površnim vezama. Imaju visoke standarde kada je reč o intimnosti i poverenju.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su ambiciozni i ozbiljni. Traže partnere koji su podjednako ozbiljni i spremni da grade zajedničku budućnost. Neće se zadovoljiti nekim ko ne deli njihove ciljeve.

Pexels
 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su nekonvencionalne i originalne. Traže partnere koji su spremni da prate njihovu jedinstvenu viziju ljubavi. Imaju visoke standarde kada je reč o slobodi i kreativnosti u vezi.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su emotivne i intuitivne. Traže duboku duhovnu povezanost i neće pristati na površne veze. Imaju visoke standarde kada je reč o ljubavi i duhovnom razvoju.

BONUS VIDEO:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam