Unutrašnji glas nepogrešivo pogađa u centar: Znakovi koji imaju izraženo šesto čulo

04.11.2023

10:20

0

Autor: V. I.

Vidovitost, telepatija, mogućnost predviđanja... sve su to manifestacije šestog čula

Unutrašnji glas nepogrešivo pogađa u centar: Znakovi koji imaju izraženo šesto čulo
Copyright Profimedia

Astrologija i intuitivne sposobnosti su usko povezane, a neki znakovi prirodno imaju jaču intuiiciju i sposobnost da predvide stvari.Dajemo vam spisak od šest horoskopskih znakova koji imaju izraženu inuticiju u razumevanju sveta u narodu poznatu kao šesto čulo. 

Profimedia
 

1. Ribe ​(19. 2. - 20. 3.)

Kao poslednji znak Zodijaka, Ribe su poznate po svojoj mudrosti, saosećanju i dubokim intuitivnim sposobnostima. Ovaj znak je duboko duhovan, što često dovodi do tako visoke intuicije.

Poznate kao sanjari Zodijaka, Ribe imaju prirodnu sposobnost da uđu u nevidljivo carstvo i dekodiraju duhovne poruke kroz svoje snove. Njihove intuitivne sposobnosti mogu ih voditi ka emocionalnom blagostanju i obogatiti njihove odnose.

2. Škorpija (23. 10. - 21. 11.)

Škorpije, moćni vodeni znak, poznate su po svojoj dubini i intenzitetu. Imaju neverovatnu sposobnost da vide kroz ljudske fasade i razaznaju njihove prave namere.

Ovaj intuitivni osećaj je ono što Škorpije čini odličnim u formiranju dubokih, značajnih odnosa.
Međutim, moraju biti svesne da ne dopuste da njihova sumnjičavost zaseni njihovu intuiciju. 

3. Rak (21. 6. - 22. 7.)

Rakovi, još jedan osetljiv vodeni znak, poznati su po svojim intuitivnim i negovajućim sposobnostima. Imaju urođenu sposobnost da osete tuđa osećanja i emocije, što ih čini odličnim negovateljima.

Intuitivna snaga ovog znaka može pomoći u samoosnaživanju i emocionalnom blagostanju, ali oni moraju zapamtiti da brinu i o svom emocionalnom zdravlju. 

Profimedia
 

4. Strelac (22. 11. - 21.12.)

Strelci su poznati po svom avanturističkom duhu i žeđi za znanjem. Ovaj vatreni znak ima snažno intuitivno čulo koje ih vodi kroz mnoge avanture.

Imaju neverovatnu vrlinu da znaju kada da rizikuju, a kada da se drže podalje. Ova intuicija ih može voditi ka samoosnaživanju i obogatiti njihove živote. Kao što je Albert Ajnštajn rekao, intuitivni um je sveti dar.

5. Devica (23. 8. - 22. 9.)

Device, poznate po svojim analitičkim sposobnostima, takođe poseduju pojačan osećaj intuicije. Ovaj zemljani znak koristi svoju intuiciju da ostane nazemlji i fokusiran na svoje ciljeve.
Imaju sposobnost da donose zdrave odluke na osnovu svojih intuitivnih osećanja. 

6. Vodolija (20.1. - 18.2.)

Na kraju, imamo inovativnu Vodoliju. Ovaj vazdušni znak je poznat po svojim inventivnim idejama i nekonvencionalnom razmišljanju. Imaju fino podešenu intuiciju koja često vodi do revolucionarnih ideja i rešenja.

Kada je reč o emocionalno zdravlje i odnosima, njihova intuicija ih vodi ka razumevanju i saosećanju. Kao što je Volt Dizni jednom rekao, kada verujete svojoj intuiciji, znate stvari kakve jesu, a ne onakve kakve drugi žele da ih vidite. Baš takve su Vodolije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike