Ko je kome roditelj? Ovi znakovi Zodijaka se ponašaju kao deca

30.10.2023 | 13:20

Autor: K. B.

Određeni znakovi Zodijaka se često ponašaju kao da su sami deca, čak i u odraslim odnosima

Copyright Profimedia

Iako je svaki znak jedinstven, postoje određene karakteristike koje se mogu uporediti sa dečjim ponašanjem. Ovaj pristup nam omogućava da sagledamo svet astrologije iz drugačijeg ugla i možda ćemo se prepoznati ili prepoznati druge u ovim opisima. Kako bismo razumeli koje znakove Zodijaka karakteriše ovakvo ponašanje, krenućemo na naše putovanje kroz horoskop i istražiti kako se određeni znakovi ponašaju kao "deca" u odraslim odnosima.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su poznati po svojoj razigranoj prirodi i brzim promenama raspoloženja. Često se ponašaju kao deca koja se igraju s različitim interesima i ne mogu dugo da ostanu na istom mestu.

Profimedia
 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi vole biti u centru pažnje i često se ponašaju kao deca koja traže konstantnu pažnju i divljenje drugih, pa i svoje dece.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelci su avanturistički nastrojeni i često se ponašaju kao deca koja nikada ne žele odrasti i stalno tragaju za novim iskustvima.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su često nekonvencionalne i vole biti svoji. Ponašaju se kao deca koja ne prate konvencionalna pravila i često donose nove ideje.

Freepik
 

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su sanjari i često se ponašaju kao deca koja vole da maštaju i lutaju kroz svoj unutarašnji svet.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam