Mesto im je u gradu mode, ovo su najbolje obučeni znakovi Zodijaka

18.10.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Svaki znak Zodijaka donosi svoj jedinstveni pristup modi, ali svi ovi imaju nešto zajedničko - njihov stil oblačenja je savršen

Mesto im je u gradu mode, ovo su najbolje obučeni znakovi Zodijaka
Viktorija i Dejvid Bekam - Copyright Profimedia

U svetu mode, svako sebe vidi kao dizajnera svog vlastitog stila. Stil prikazuje ličnost, unutrašnja osećanja i kreativnost. Ipak, postoje oni znakovi Zodijaka koji su posebno nadareni kada je reč o oblačenju i izražavanju ličnog stila. Otkrijmo koji su to znakovi i zašto se često smatraju najbolje obučenima.

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su poznati po svom hrabrom i odvažnom stilu. Osećaju se udobno noseći odeću koja privlači pažnju, bilo da se radi o živim bojama, različitim teksturama ili hrabrim uzorcima. Njihov stil se često opisuje kao odvažan i energičan. Ovnovi vole eksperimentisati s modom i često donose nove trendove u svojim kombinacijama.

Profimedia
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su prave estete i vrlo pažljive prema detaljima. Njihov stil je često sofisticiran, šarmantan i uravnotežen. Vole klasične komade visokog kvaliteta i odabiraju odeću koja je elegantna i lepo usklađena. Njihova garderoba obično odražava njihovu ljubav prema harmoniji i lepoti.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi vole biti primećeni i njihov stil oblačenja to odražava. Vole luksuzne materijale, svetlucave detalje i hrabre kombinacije boja. Njihov garderober je često pun odeće koja odražava njihovu samouverenost i želju da se istaknu. Lavovi često biraju komade koji im pomažu da se osećaju kao zvezde.

Profimedia
 

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su kreativni i vole eksperimentisati s modom. Njihov garderober obično obiluje raznolikim komadima i često se menja kako bi odražavao njihovu promenljivu prirodu. Njihov stil je mladalački, odvažan i često nosi notu zabave. Blizanci se ne libe da kombinuju različite stilove i pravila mode, što ih čini izuzetno jedinstvenima u svetu oblačenja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike