Ovo su najređi horoskopski znaci, a samim tim i posebni: Da li ste među njima?

01.10.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Ovi horoskopski znaci donose raznolikost i posebnost u svet astrologije

Ovo su najređi horoskopski znaci, a samim tim i posebni: Da li ste među njima?
Magičan dan - Copyright Pixabay

Svet astrologije je prepun različitih znakova i osobina, ali postoje neki horoskopski znaci koji se ističu kao posebno retki. Ovih pet znakova donose osećaj jedinstvenosti i intrige u svet astrologije. Pogledajte da li ste i vi među ovim izuzetnim znakovima i otkrijte kako svoje karakteristične osobine možete iskoristiti u potrazi za kompatibilnim partnerima.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Horoskopski znak Jarac se ističe kao jedan od najređih zbog svog vremenskog okvira, koji se poklapa sa sezonom zimskih praznika. Mnogi parovi odlučuju da odlože ili planiraju trudnoću tokom ovog perioda, što doprinosi retkosti ovog znaka.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su takođe među najređim znacima zodijaka. Iako njihov broj može biti manji, pojedinci rođeni pod ovim znakom često prkose konvenciji i kreiraju svoje sopstvene staze. Iako se povezuju sa vodom, paradoksalno, Vodolije nemaju poseban afinitet prema vodi.

Unsplash
 

Riba (19. februar - 20. mart)

Ribe su na kraju zodijačkog kalendara i zaslužuju status najređeg horoskopskog znaka iz više razloga. Njihov položaj kao poslednjeg znaka doprinosi njihovoj retkosti, a Ribe su takođe poznate po empatiji i osetljivosti.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Među najređim znacima ističe se Strelac, pre svega zbog pripadnosti prazničnoj sezoni i karakterističnih kvaliteta kao što su avantura i sloboda. Sezonski faktori i vremenski uslovi tokom kasne jeseni i rane zime doprinose nižoj stopi nataliteta u nekim regionima.

Unsplash
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Oni koji su rođeni pod horoskopskim znakom Škorpija spadaju među najređe horoskopske znakove. Ova retkost se, prema astrologiji, objašnjava sezonskim varijacijama koje utiču na natalitet u određenim mesecima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike