Među ovim znacima Zodijaka se krije najveći broj psihopata: Da li ste među njima?

27.06.2023

13:20

0

Autor: K. B.

Zaronite u svet mašte i istražite neobične aspekte Zodijaka

Među ovim znacima Zodijaka se krije najveći broj psihopata: Da li ste među njima?
Psihopata - Copyright Pexels

Jeste li ikada razmišljali o astrologiji i psihopatiji? Neobična kombinacija, zar ne? Odlučili smo malo se poigrati s tom idejom i predstaviti vam pet znakova Zodijaka za koje bi se moglo reći da imaju neke "psihopatske" osobine.

Ovan

Oni su poznati po svojoj izrazitoj ambicioznosti i impulsivnosti. Ponekad se mogu ponašati kao mali diktatori, ali sve to iz ljubavi prema kontroli. Psihopatija ili strast za postizanjem ciljeva? Ko će ga znati!

Pexels
 

Blizanci

Sa svojom duplom prirodom i sklonosti ka promenjivosti, Blizanci mogu delovati kao pravi majstori manipulacije. Ipak, ne zaboravite da su i oni samo vešti komunikatori... ili su?

Lav

Neki bi rekli da Lavovi imaju tendenciju da budu malo previše opsednuti sobom. Možda su samo veliki egoisti ili možda skrivaju tamnu stranu? Ko zna, možda samo žele da budu zvezde psihopatologije!

Škorpija

Njihova intenzivna strast i mračna privlačnost često ih stavlja na popis potencijalnih psihopata. Ali, možda je to samo njihova suptilna umetnost osvajanja srca?

Profimedia
 

Vodolija

Sa svojom nekonvencionalnošću i sklonošću ka eksperimentisanju, Vodolije mogu da izgledaju kao da su korak ispred ostalih - čak i u svetu psihopatije. Možda su samo inovativni i drugačiji, ili su zaista izvanzemaljci u telu psihopata?

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike