Svaki znak Zodijaka ima svog anđela čuvara: Saznajte svrhu svoje duše

26.05.2023

13:20

0

Autor: Z. A.

Kad je teško, oni su tu, sa vama

Svaki znak Zodijaka ima svog anđela čuvara: Saznajte svrhu svoje duše
Abđel čuvari - Copyright Profimedia

Svaki znak Zodijaka ima svog anđela koji ga čuva.

Anđeli svakom horoskopskom znaku mogu pomoći da bolje razumeju svoj horoskopski znak i kako on utiče na životni put i svrhu duše. Oni zapravo govore o unutrašnjim osobinama.

Ovan

Arhanđeo Kamajel ili Šamuel bdi nad Ovnom i donosi mu samosvest i samopouzdanje. Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulsivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.

Bik

Arhanđeo Hanijel vezuje se za Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz. Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje strpljivosti.

Profimedia
 

Blizanci

Arhanđeo Rafael bdi nad zvezdom Blizanaca. Arhanđeo Rafael je anđeo ozdravljenja. Osobe rođene u ovom znaku su veoma nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvek su znatiželjne.

Rak

Arhanđeo Gabrijel vlada znakom Raka. Kada je reč o Raku, sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakom nivou. Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga teraju da bude nepoverljiv.

Lav

Arhanđeo Mihailo bdi nad Lavom. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene. Takmičarski su raspoložene i zasigurno žele pobediti. Njihova najbolja osobina jeste njihova sposobnost da budu individualni, a istovremeno odani i velikodušni prema onima koje vole.

Profimedia
 

Devica

Arhanđeo Rafael je vladar znaka Device i daruje im efikasnost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi. Device nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno iza scene.

Vaga

Arhanđeo Hagijel je vladar Vage, a osobe rođene u ovom znaku su diplomatične i harmonične. Vaga može videti obe strane problema, što je ponekad može dovesti do neodlučnosti. Takođe je poznata po svojim logičkim sposobnostima. Ima jak intelekt i veliko srce i komunikacija joj je vrlo važna.

Škorpija

Arhanđel Azarijel i Kamajel vladaju zvezdom Škorpije. Oni koji su pod njihovim uticajem imaju snažnu i intenzivnu ličnost. Vrlo su odani i imaju snažan osećaj odgovornosti.

Strelac

Arhanđeo Zadkijel vlada nad zvezdom ovog znaka. Strelci rođeni pod njegovim uticajem su optimistični, znatiželjni i uvek spremni za novu avanturu. Često su filozofi i učitelji, uživaju da dele svoje mišljenje s drugima. Oni ne vole da im se govori šta treba da učine.

Profimedia
 

Jarac

Arhanđeo Asarijel vlada kućom Jarca. Oni pod njegovim uticajem su oprezni i odgovorni u svemu što preduzimaju. To je znak koji želi status i visoku poziciju u svetu, stoga je društveno prihvatanje od velike važnosti za Jarce. Imaju najozbiljniju nameru da postignu svoje ciljeve.

Vodolija

Arhanđeli Urijel i Kasijel vladaju znakom Vodolije. Pripadnici ovog znaka su progresivni, otvoreni i humanitarci. Vodolija može delovati drugima hladan i neprijatan. Ali on deluje za najveće dobro koje je u ljudskom interesu.

Ribe

Arhanđeli Asarijel i Zadkijel vladaju zvezdom ovog znaka. Ribe su velikodušne, simpatične i saosećajne, iako zbog svoje osetljive prirode mogu biti razdražljive i ponekad sklone preterivanju. Ribe su snalažljive, inspirativne i maštovite. One su vrlo osjetljiva bića koja jako dobro razumeju ljude, piše Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike