Njima je akcija pod jorganom važna koliko i vazduh: Ovo su dva najnapaljenija horoskopska znaka, u krevetu su prava žiška

24.05.2023

19:22

0

Autor: Z. A.

Njihove misli su kao film za odrasle

Njima je akcija pod jorganom važna koliko i vazduh: Ovo su dva najnapaljenija horoskopska znaka, u krevetu su prava žiška
Seks - Copyright Profimedia

Za svaki horoskopski znak kruže neki streotipi, a ponekad uopšte nije reč o uvreženom mišljenju već o zajedničkoj crti svih pripadnika jednog znaka Zodijaka.


Pojedini horoskopski znakovi ne mogu da se obuzdaju kada su posredi seksualne igrice i uzbuđenje.

U njihovim mislima stalno se smenjuju različite maštarije o seksu.
Profimedia
 

Škorpija

Nije iznenađenje da je ovaj izrazito strastveni znak na vrhu liste kada je reč o maštanju o seksu. Iako su poznati po nepoverljivosti i sumnjičavosti, nakon što vas Škorpija proveri i proceni da ste odani i pouzdani, oni će radosno osloboditi svoju divlju stranu.

Škorpijina poznata strast i prezir prema svetovnom osiguraće da vaš ljubavni život nikada ne bude dosadan. Dok im je seks neprestano u glavi, očekujte od njih da šalju seksi poruke tokom dana, budu u toku s najnovijim igračkama za seks na tržištu i budu ekstremno eksperimentalni s položajima za seks.

Profimedia
 

Ovan

Vrlo su energični i prilično odvažni, pa se pripremite na spontanost kada imate posla sa Ovnom. Oni su takođe poznati po svojoj oštroumnosti i počastiće vas vrućim iznenađenjima u najneočekivanijim i savršeno neprikladnim trenucima. I ako ste ikada pomislili da su neke od njihovih prljavih šala malo previše konkretne, verovatno ste u pravu.

Za razliku od Škorpija, koja preferira emocionalnu privrženost kada je reč o njihovim seksualnim partnerima, Ovnovi su žestoko nezavisni i rado će zadržati spiusak prijatelja od poverenja s pogodnostima ili se upustiti u veze za jednu noć bez romantične povezanosti, piše Purewow.

Pexels
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike