Neće ih novac, i tačka: Ova četiri znaka osuđena su na finansijske gubitke

20.05.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Koliko god se trudili da zarade i uštede, novac im jednostavno klizi kroz prste kao podmazan puterom

Neće ih novac, i tačka: Ova četiri znaka osuđena su na finansijske gubitke
Copyright Freepik

Svi znamo da novac ne raste na drveću, osim ako ne živite u nekom magičnom svetu sa biljkama koje umesto lišća imaju dinare. Ali izgleda da postoje određeni horoskopski znaci koji su kao magnet za gubitke.

Blizanci

Prvi na listi su Blizanci. Poznati su po svojoj sklonosti ka promenama i avanturama, ali to uključuje i njihov novčanik. U jednom trenutku mogu biti potpuno posvećeni štednji, a već sledećeg odjednom otkriju da su potrošili novac na putovanje u neku egzotičnu zemlju ili neku novu tehnološku igračku.

Freepik
 

Lav

Prate ih Lavovi koji su poznati po luksuznom načinu života. Vole da žive veliko i troše na skupe stvari poput dizajnerske odeće, luksuznih automobila i egzotičnih putovanja. Njihova sklonost ka ekstravaganciji često dovodi do finansijskih gubitaka i nepotrebnih dugova.

Ribe

Naravno, ne možemo zaboraviti na Ribe. Ovi sanjari imaju tendenciju da se prepuste svojim fantazijama umesto da se bave stvarnošću. Često zaboravljaju na praktične aspekte života, uključujući upravljanje novcem. Umesto da prate svoj budžet, radije će trošiti novac na umetničke predmete ili odlazak na koncert svog omiljenog benda.

Freepik
 

Vaga

I na kraju, tu su i Vage. Ovi ljubitelji harmonije i lepote često imaju poteškoća u donošenju odluka, uključujući i finansijske. Mogu se naći zarobljeni u ciklusu kupovine i vraćanja stvari, što dodatno opterećuje njihov bankovni račun.

Pa, ako ste jedan od ovih znakova, možda je vreme da se malo bolje upoznate sa svojim finansijskim navikama i naučite kako da izbegnete nepotrebne gubitke. Ako ništa drugo, barem ćete moći da se nasmejete svaki put kada vidite da vam novčanik naglo postaje tanji!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike