Daće sve od sebe da vam pomognu da rešite problem! Najbolje horoskopske prijateljice

05.03.2023

12:12

0

Autor: 24sedam

Kad nas život stisne, najvažnije je imati tu jednu osobu kojoj se možemo požaliti i reći joj sve

Daće sve od sebe da vam pomognu da rešite problem! Najbolje horoskopske prijateljice
Najbolje horoskopske prijateljice - Copyright Unsplash

U moru prijateljica svaka od nas ima onu jednu koja je najbolja kada nas stignu probemi. Kad smo tužne, one kažu pravu stvar, a kada nam je potreban savet, nekako nas usmere na pravi put.

Blizanac

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Dobro nam je poznato da je komunikacija mnogo više od govora – ona uključuje i slušanje, a upravo to je jedan od najvećih kvaliteta prijateljica u znaku Blizanca.

Žena Blizanac vas nikad neće lagati kako biste se osećali bolje. Bio u pitanju ljubavni savet, finansijski ili u vezi dece, prijateljica Blizanac će uvek izbaciti pravu rečenicu iz rukava.

Ipak, Blizanci nisu baš dobro rame za plakanje. Oni će analizirati vaše postupke i tako ćete znati da im je stalo, ali neće dopustiti da vas tuga pobedi. Sa Blizancima nema plakanja, samo rešavanje problema.

Unsplash
 

Rak

Empatija je jedna od najvećih kvaliteta najemotivnijeg znaka. Baš kao i Blizanci, Rakovi imaju prirodnu sposobnost slušanja i razumevanja problema u kome ste se našli. Oni mogu ući u vaše cipele i osetiti bol na svojoj koži.

Rakovima ne morate reći kako se osećate, oni će već na prvi pogled znati da sa vama nešto nije u redu. Ako ste jedna od onih osoba koja voli da ćuti kad je tužna, okrenite se prijateljici u znaku Raka na rame i izbacite sve negativne emocije, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Pripadnice ovog znaka svaki odnos shvataju jako ozbiljno. Rakovima vlada Mesec, zahvaljujući kome imaju jaku žensku energiju. Njihova uloga je baš poput majki, da štite ljude do kojih im je stalo. Za razliku od Blizanaca, Rakovi su sanjari koji nisu toliko racionalni, ali bez obzira na to – okolina ih gleda kao dežurne psihijatre koji bi im mogli pomoći.

Pexels
 

Vaga

Između Blizanca i Raka smjestila se Vaga. Ona je savršeni spoj ova dva već spomenuta znaka. Kad se spoje toplina i empatija s racionalnošću i željom da se problem reši, dobijete prijateljicu uz koju vam ne treba psihijatar.

Vage jednostavno ne podnose nepravdu i daće sve od sebe da vam pomognu da rešite problem. Ako imate prijateljicu Vagu, verovatno joj trčite u zagrljaj svaki put kad ste tužni i treba vam savet. One će vas prvo zagrliti i saslušati, a onda će predložiti da zajedničkim snagama nađete rešenje za vaš problem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike