Ova 4 znaka Zodijaka biraju samo dominantne partnere

06.12.2022

12:20

0

Autor: 24sedam

Oni vole da im drugi uređuje život

Ova 4 znaka Zodijaka biraju samo dominantne partnere
Par - Copyright Profimedia

Želja za supružnikom koji ima neku vrstu kontrole nad njima, za ove ljude je znak pažnje i ljubavi partnera.

Pixabay
 

Ovan

Ovnovi mogu biti agresivni kada nešto žele, što ih povremeno navodi da žude za dominantnom vezom. Žele da ih neko drži na oku, tako da se uvek osećaju sigurno i cenjeno. Oni uživaju u pažnji i ne smeta im dominantni partner koji im je daje. Uprkos činjenici da su često dominantni, kada su zaljubljeni, prepuštaju kontrolu svom partneru.

Pixabay
 

Ribe

Riba priželjkuje da je naterate da nešto uradi. Oni traže snažnog saputnika koji će ih podržati u životnim odlukama, verovati u njihove urođene kvalitete i naporno raditi da im pomogne da ostvare svoje ambicije. Žele da ih neko vrati u stvarnost i natera ih da se suoče sa životnim teškoćama govoreći im šta je dobro, a šta loše jer većinu vremena provode u svom svetu snova. Pošto su svesni toga, oni rado racionalne odluke prepuštaju partneru.

Pixabay
 

Bik

Bikovi traže partnera koji može da ih kontroliše i koji će im pružiti osećaj sigurnosti. Čak i ako to znači klanjanje partnerovoj dominaciji, ovi vatreni romantičari neprestano traže saputnike sa kojima bi mogli da pronađu stabilnost. Žele da ih partner pohvali i da ima malo dominacije u svim domenima.

Pixabay
 

Rak

Pošto je rak tako emotivan horoskopski znak, on stalno traži ljude koji mogu da pozajme svoja ramena da zaplaču na njima. Ponekad samo žele da njihov partner preuzme kontrolu nad svakim scenarijem sa kojim se suočavaju jer žele malo više da kontrolišu svoje živote. Oni obožavaju ljude sa kojima su u vezi i rado im se prepuštaju u svakom smislu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike