Ljubavni horoskop od 14. do 20. novembra: Jarčevi upoznaju novu ljubav na poslu

14.11.2022

18:20

0

Autor: 24sedam

Blizancima je idealno vreme da prebole bivšu ljubav

Ljubavni horoskop  od 14. do 20. novembra: Jarčevi upoznaju novu ljubav na poslu
Par - Copyright Pexels

Šta da očekujete na ljubavnom planu tokom nedelje otkriće vam astrolog Ana Rakić.

Pixabay
 

Ovan

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću.Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Savet je da se u ovom periodu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

Pixabay
 

Bik

Imaćete totolano različita interesovanja tokom dužeg perioda, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama svoje emocije i ne ustežite se pred praznike ili nekim dobrim povodom da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere.

Zauzete osobe su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebne ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

Pixabay
 

Blizanci

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Pixabay
 

Rak

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

Pixabay
 

Lav

Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Pixabay
 

Devica

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Pixabay
 

Vaga

Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

Pixabay
 

Škorpion

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Pixabay
 

Strelac

Zahvalite svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se usamljene osobe zaljube u toku poslovnog sastanka.

Zauzete osobe osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz na nekoj drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče, koja se čini vam se ponavlja iz meseca u mesec, te se time povečava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje.

Bićete nestalni u ovom periodu i neće vas držati mesto. Kuću sada osećate kao teskobu i težite ka konkretnim promenama.

Za slobodne osobe ovaj period je idealan za upoznavanje novih partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate sve svoje kvalitete da iskoristite na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

Pixabay
 

Jarac

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete.

Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo "smanjite doživljaj", vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Pixabay
 

Vodolija

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam treba stabilnost i sigurnost.

Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom periodu stati na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da svom partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije. Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom ovog perioda ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom što će vas oraspoložiti.

Zbog dinamične atmosfere, doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, ne savetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati. Slobodne osobe će ovaj period provesti okruženi gomilom prijatelja, što im neće pasti teško jer će shvatiti da je prava sreća kad imate iskrene prijatelje sa kojima se poznajete ceo život.

Pixabay
 

Ribe

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike