Ovim znacima Zodijaka u drugoj polovini oktobra slede samo svađe

12.10.2022

17:27

0

Autor: 24sedam

Smetaće im svaka sitnica, biće neraspoloženi i neće se libiti da pokažu bes koji osećaju

Ovim znacima Zodijaka u drugoj polovini oktobra slede samo svađe
Svađa - Copyright Profimedia

Tri horoskopska znaka imaće mnogo sreće kada su finansije i ljubav u pitanju, ali postoje i oni koji će biti „nakostrešeni“ i spremni za svađu u svakom momentu. Oktobar im donosi nervozu, iako će se često javljati bez razloga. 

Jesen je pravo vreme da se započnu neke nove stvari u životu, a prošlost ostavi iza sebe. Poslovne, ljubavne, i ostale važne životne odluke čekaju na rešenje. Međutim, nisu svima zvezde isto naklonjene. Oni će se najviše svađati ovog meseca.

Pixabay
 

Ovan

Ovnovi su inače poznati po tome što im je dovoljna sitnica da se naljute. Ovog meseca suočiće se sa situacijama koje će zahtevati strpljenje, a sve što se čeka – njima stvara tenziju.Svađe su velike, ali kratkotrajne i obično su spremni da brzo krenu dalje.

Nerviraće se u saobraćaju, stajanju u redu ili ukoliko im se neko suprotstavi. Tenziju će preneti na ljude u svojoj blizini, zbog čega su konflikti i brojne rasprave vrlo mogući. Ipak, Ovnove ljutnja brzo „pusti“, pa će se ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

Pixabay
 

Lav

Lavovi važe za prave zavodnike i nikada im nije problem da prvi priđu, udele kompliment i na taj način otpočnu udvaranje. Međutim, ove jeseni im će kroz glavu prolaziti jedna stara jubav iz bliske prošlosti. Očigledno da je ona ostavila jak utisak na vas, a nećete se libiti da je pozovete i ponovo ostvarite kontakt.

Lavovi će ovog meseca imati kratak fitilj. Ako su uznemireni, to će i uzvratiti. Ali onda, poput tipično vatrenog znaka, ljutnja ih prođe i ponovno žele da budu prijatelji. Ne biste voleli da se nađete u njihovoj blizini ako se naljute.Oktobar će im doneti situacije koje neće ići baš onako kako su zamislili, zbog čega mogu da imaju nagle izlive besa.

Lavovi bi posebno trebalo da obrate pažnju na to, jer se može desiti da prekinu kontakt sa dragim osobama. Iako mogu da kažu sve i svašta, Lavove uvek grize savet čim se „ohlade“.

Pixabay
 

Blizanci

Blizance nije teško naljutiti, posebno ako se radi o onima koji su prilično nestrpljivi. Kada se iznerviraju, skloni su dugačkim svađama i mogu da budu prilično neprijatni.

Oktobar će Blizancima staviti u fokus međuljudske odnose, a oni će rado isticati tuđe mane.Drugi često moraju dvaput da razmisle pre nego što ih napadnu verbalno, jer su brze, iscrpljujuće i pametne osobe koje govore sve pametne stvari.

Trebalo bi da povedu računa o komunikaciji sa članovima porodice, jer im je to polje prilično izraženo kada su konflikti u pitanju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike