Mlad mesec donosi ispunjenje svih želja! Vaše je samo da zapišete do detalja šta želite i očekujte neočekivano

28.07.2022

17:06

0

Autor: 24sedam

Mlad mesec je vreme za snove i nove početke

Mlad mesec donosi ispunjenje svih želja! Vaše je samo da zapišete do detalja šta želite i očekujte neočekivano
Mlad Mesec - Copyright Pixabay

Mlad mesec u Lavu od 28. jula osvetleće nebo i naš novi početak. Simbol je posebne energije i pedstavlja promene, ali i manifestaciju želja. Dok traje energija mladog meseca, možete zapaliti mirišljave sveće, opuštati se, slušati muziku koja relaksira, ali i vizualizovati svoje želje.

Pexels
 

Mlad mesec je vreme za snove, nove početke i manifestacije. Da li ste maštali o novom autu? Da li želite unapređenje na poslu? Da li tražite ljubav? Šta god želite, budite jasni i zapišite to na papir u obliku liste. Nemojte pisati više od 10 želja kako sebe ne biste previše opteretili. Potrudite se da unesete što više detalja, jer to može povećati vaše sposobnosti ispoljavanja.

Profimedia
 

Ako se osećate prijatnije da crtate, čak i ako iste talentovani, predstavite svoje želje crtežima! Možete nacrtati simbole, uskladiti boje sa vašim željama, budite kreativni na svoj način… Mogućnosti su beskonačne. Samo se pobrinite da nacrtate nešto za svaku želju koju želite, bilo da se radi o automobilu, ljubavi, karijeri ili novom predmetu koji želite.

Pexels
 

Zatvorite oči i zamislite kako se ostvaruju svi snovi koje ste naveli. Vidite to u svom umu kao igrani film. Na primer, ako želite novi automobil, stvorite idealan scenario za sebe sa tim automobilom. Pretvarajte se da ga trenutno vozite i zamislite kako bi to izgledalo.

Pixabay
 

Da li biste vozili polako? Kako bi unutrašnjost izgledala, mirisala, kako biste se osećali? Ko bi bio na vašem suvozačevom mestu? Gde biste otišli ​​sa njim i kakvu biste muziku puštali u njemu? Učinite da vizualizacija oživi. Uradite ovu vizualizaciju orijentisanu na detalje za svaku želju koju ste naveli.

Unsplash
 

Kada završite sa vizualizacijom, pokažite svoju zahvalnost za sve što imate i što ćete imati. Možete zadržati listu želja i okačiti je na vidno mesto u domu kako bi vas svakodnevno motivisala i inspirisala da ostvarite ono što želite. Svaka čista i lepa želja je dostižna, verujte! 

BONUS VIDEO:

TANJUG

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike