Uvek igraju toplo-hladno! Sa ovim horoskopskim znacima nikad ne znate na čemu ste

23.07.2022

11:04

0

Ako vam deluju kao da ne znaju šta žele, delimično ste u pravu

Uvek igraju toplo-hladno! Sa ovim horoskopskim znacima nikad ne znate na čemu ste
window-g90859b89c_1280 - Copyright Pixabay

Vodolija

One često radije drže svoj javni i privatni život potpuno odvojenim. Međutim, ovakvo ponašanje ih čini udaljenim i emocionalno nedostupnim u vezi. Oni su logični i analitčni, ali mogu delovati kao povučeni i samotnjaci. Vodolije nisu znak kome treba da se obratite kada vam je potrebno rame za plakanje. Odluke ne donose na temelju emocija, već logike, što im zapravo koristi u životu. Nejasni signali kod njih znače da nisu dovoljno motivisani ako bi se upustili u nešto ozbiljno. Ni sada ni možda ikada.

Blizanci

Zona komfora Blizanaca, kao vazdušnog znaka, je um, a ne srce. Kada se stvari zahuktaju između Blizanaca i njihovog partnera, oni imaju tendenciju da se udalje. A šta ako se partner Blizanaca previše oslanja na njih? Tada obično zbrišu. Oni su odlični komunikatori, ali kada su emocionalno nedostupni, učiniće sve da razgovor održe površnim i laganim. Slanje nejasnih signala kod Blizanaca znači samo jedno – počeli su da razvijaju osećaje za vas, ali vam još uvek ne mogu u potpunosti verovati. Ne žele da se prepuste do kraja jer se boje razočaranja, izdaje i napuštanja.

Pixabay
 

Strelac

Strelac ceni odnose, ali sloboda je često njihov glavni prioritet. Kada veruju da će tuđe emocionalne potrebe ugroziti njihovu nezavisnost ili ih zadržati u zamci, povlače se ili odjavljuju. Ali ako Strelac želi da se emocionalno poveže sa nekim i da prevaziđe strah od sputavanja, može. Potreban je samo mali pomak u perspektivi.

Strelčevi retko šalju nejasne signale, a ako se to i dogodi, oni su pokazatelj da jednostavno nisu dovoljno zainteresovani da bi izneli svoje prave namere.

Profimedia
 

Jarac

Kao Jarac, imate tendenciju da zaštitite svoju emocionalnu stranu tako što ćete podići metaforički zid oko svog srca.Jarac često uživa u vremenu nasamo i ne treba im niko zbog čega se njihov partner oseća zapostavljeno. Rešenje je da se uspostavi zdrava ravnoteža između njihovog poslovnog života i privatnih odnosa.Isto važi i za sve ove znakove, kao i za sve koji se bore da se otvore ili povežu. Ako Vam se čini da vas nešto koči u životu, uvek postoji način da napravite nekoliko promena i vratite stvari u ravnotežu.

Kako su ljubitelji kontrole, Jarčevi se najbolje osjećaju kada je u njihovom životu sve tip top. Ako vam se čini da Jarac ne zna što želi, delimično ste u pravu. Moraju vas dobro upoznati i proanalizirati kako bi znali jeste li vredni probijanja njihovog zida opreza.

Profimedia
 

Bik

Imajte na umu da ste naišli na osobu kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi.

Smatraće da vas je upoznao tek kad preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da učini prvi korak.

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere. Držite ga na laganoj vatri dok se ne upali.

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuvati, i to u njenom prisustvu! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonjeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike