Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna: Od srede Mesec ulazi u znak Raka pa postajemo emotivniji i ranjiviji

30.05.2022

11:00

0

Sedmicu pred nama obeležiće nove informacije, odluke kao i aktivno polje komunikacije

Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna: Od srede Mesec ulazi u znak Raka pa postajemo emotivniji i ranjiviji
ilustracija - Copyright Pixabay

To pokazuje Mesec u znaku Blizanaca kojim započinjemo ponedeljak, kao i mlad Mesec koji se događa prvog dana nedelje. U znaku komunikacije, Blizancima, dešava se mlad Mesec. Kako je Merkur i dalje retrogradan, ovo označava pojavu informacija koje su u vezi sa prošlim zbivanjima. Mnoge situacije i dalje vas vraćaju na nerazrešene situacije i odnose iz prošlosti. Saznajete nešto o nekome. Polažete ispit koji niste položili. Ponavljaju vam se situacije sa papirologijom, komunukacijom i saobraćajem. U mislima ste već odlučili šta i kako dalje, ali vas okolnosti i dalje drže na istom mestu. Sačekajte i budite strpljivi, jer će Merkur već ove nedelje krenuti direktno.

Ponedeljak obiluje kretanjem, razmišljanjem i komunikacijom svake vrste. U komunikaciji budite što prisutniji i iskreniji. Oslonite se i na svoju intuiciju, pre nego na polovične vesti koje budu stizale do vas. Ovaj trend se nastavlja i u utorak, kada zbog zbunjenosti i previše događaja možete praviti greške i ulaziti u nesporazume. Lako možete imati osećaj da vam nešto sto dobro činite nije uzvraćeno. Sa nekom osobom imate prekid ili distancu u komunikaciji. Ne donosite važne odluke. Ne bavite se površnim stvarima i tračarenjem. Možete imati uspeha ako postignete da se koncentrišete na samo jednu ili dve oblasti ili projekta.

Profimedia
 

Od srede Mesec ulazi u znak Raka pa postajemo emotivniji i ranjiviji. Fokus nam je na porodici i porodičnim temama. Razmišljamo o pokretanju privatnog biznisa ili preseljenju, kao i o kupovini nekretnine. Uzdržite se od kritike ovog dana. Lako ulazite u konflikte i emotivne potrebe jer vas provociraju sitnice i burnije reagujete na tuđe opaske upućene vama. Povlačite se u sebe. Fokusirajte se na ono što je lepo i dobro i pokušajte da inspirišete druge. 

Pixabay
 

četvrtak ispratite svoje emocije u vezi neke situacije ali ne donosite nagle i ishitrene odluke. Merkur je ovog dana stacionaran i pravi pometnje u vezi sa saobraćajem, tehnikom, komunikacijom i papirologijom. Sačekajte da krene direktno pa krenite u realizaciju svojih planova i ideja. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Dobijate ponudu za preseljenje ili imate neki neočekivani emotivni susret sa osobom koju znate od ranije. 

Pixabay
 

petak je najvažnije da umemo da uživamo, kao i da aktiviramo lepotu i lakoću. Imate potrebu za ulepšavanje doma, sadnjom cveća i biljaka, kao i priprema hrane za vaše bliske prijatelje i porodicu. Merkur kreće direktno u pre podnevnim časovima pa i dalje budite oprezni u saobraćaju i dogovorima. Ovu promenu će najviše osećati Blizanci i Device, u znaku ili podznaku. Organizujte porodično okupljanje. Dobijate dobre vesti u vezi nekretnine, vize ili drzavljanstva. Zabrinuti ste za nekog člana porodice ili bliskog prijatelja. Osećate nesigurnost. 

Profimedia
 

subotu se planeta Saturn okreće retrogradno na više meseci. Vreme je za reviziju svih vaših dugoročnih planova. Ovo će najviše osetiti Jarčevi i Vodolije, u znaku ili podznaku. Osećate sukob i konflikt između starih i novih stvari i situacija. Potrebno je biti svestan i preuzeti odgovornost za nove situacije ne odbacivanju i staro. Mesec je u znaku Lava te imate potrebu da naglašavate ego i sopstvene stavove. Takmičarski ste nastrojeni i željni ste pažnje i aplauza, po cenu da je steknete na negativan način. Budite aktivni ovog dana. Energiju usmerite na stvaranje i inicijativu. Imate veću potrebu za trošenjem i dokazivanjem. Lako upadate u preterivanje.

Profimedia
 

Nedelju završavamo u izazovnoj energiji. Sukobi sa osobama na položaju ili nekom osobom koja je autoritet za vas su izvesni. Nailazite na prepreke i ograničenja. Okolnosti na kolektivnom ali i ličnom planu vam remete ono što ste zamislili da ostvarite. Nemate volje, snage ili istrajnosti da se držite onoga što ste zacrtali. Plašite se odgovornosti. Muče vas brige, sumnje i strahovi. Ukoliko želite da ugodite sebi nailazite na neodobravanje i nedostatak podrške. Uradite nešto za sebe ali tako da i ispunite svoje obaveze i obećanja prema drugima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike