Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja: Period pred nama donosi promene na svim poljima

16.05.2022

11:11

0

Ovu sedmicu obeležava pun Mesec kao i lunarna eklipsa koja ima efekte na kolektiv i pojedinca u narednih šest meseci

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja: Period pred nama donosi promene na svim poljima
Ilustracija - Copyright Pixabay

Kako ova eklipsa ima aspekte sa sporim planetama možemo očekivati velike promene u oblasti ekonomije i finansija na globalnom nivou. Koliko god želeli da se održi nešto staro i poznato, period pred nama nosi promene i prekretnice. Iako će neko opstati u poznatom okruženju, posla, porodice, odnosa, novca, ipak će doći do transformacije i novom načinu funkcionisanja. Nešto će naravno imati svoj kraj, ali je to za neko više dobro. Bilo bi dobro da se oslonite na intuiciju i male znakove koji će se pojavljivati ovog dana.

Ako možete da se bez straha prepustite promenama, čak i onim koji deluju zastrašujuće, imaćete više benefita od neminovnosti događaja koji su pred nama. Mnogi će osećati strah u vezi novca i egzistenciju. Ponedeljak obiluje mnoštvom aspekata što će doneti dinamiku dana i smenjivanje događaja iz časa u čas. Mesec prelazi u znak Strelca popodne što će doneti optimizam i malo više entuzijazma. Ovog dana budite što više iskreni, u tišini, pijte puno vode, izbegavajte alkohol i poroke. U večernjim časovima mogući su nesporazumi zbog narazumevanja i pogrešnog tumačenja činjenica.

Unsplash
 

Utorak

 Dan koji i dalje nosi napetost i uticaj lunarne eklipse prethodnog dana. Izbegavajte sukobe i svađe, posebno vas može isprovocirati nečiji stavovi i uverenja. Bilo bi bolje da iskoristite lep aspekt između Meseca i Venere pa usmerite energiju na provod, uživanje, lepotu i stvaranje balansa. Takođe će vam prijati upražnjavanje fizičkih vežbi i aktivnosti u prirodi. 

 

Sreda

U sredu ponovo imamo veoma interesantne aspekte koji opet vode energiju u konflikte i nezgodne događaje. Mars je u konjukciji sa Neptunom u znaku Ribe, i to je aspekt koji donosi probleme sa vodom, davljenje, potapanje, probleme sa psihom, pa se čuvajte ljudi pod dejstvom alkohola ili opijata.

Ljudima je smanjena svest pa čine veoma impulsivne poteze. Izbegavajte poslove koji zahtevaju preciznost, kao i upravljanje mašinama. Takođe, donosi verske ratove, sukobe na religioznoj osnovi, situacije sa naftom, gasom, poplave i elementarne nepogode. Izbegavajte probleme sa zakonom i proverite administraciju, plaćanje poreza i izmirite svoje obaveze prema zvaničnim institucijama. Neke vas vesti baš mogu uznemiriti i uticati na vaše emotivno stanje.

Profimedia
 

Četvrtak

U četvrtak imamo trigon između Sunca i Plutona pa je ovo idealan dan za početak dubokih transformacija i promena. Menjate ishranu, svoje navike, napravite strategiju za priliv novca, vratite dugove. Dan je idealan za važne promene u oblasti zemljoradnje, ekonomije, ishrane, vrednosti i prioriteta. Možete imati važne uvide i ideje koje lakše možete ostvariti. Pojavljuju se konkretne ponude i osobe koje vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Obratite pažnju na ljude i poruke koje vam prenose. Važno je danas postići osećaj lakoće, sreće i zadovoljstva. 

 

Petak

U petak ponovo imamo mnoštvo aspekata koji donose promene i dešavanja. Ovog dana je važno biti precizan i odgovoran, ali se uzdržite od preterane kritike bliskih osoba. Puno svojih obaveza možete obaviti ovog dana, posebno one zadatke koji traže veliku posvećenost i preciznost. Merkur u dobrom aspektu sa Jupiterom podržava oblast obrazovanja, papirologije, diploma. Možete dobiti vesti koje dugo čekate, poziv na putovanje ili za edukaciju.

Sada je najisplativije da uložite energiju u obrazovanje, učenje jezika, putovanja, pisanje, pisanje bloga, veb sajt i svoje ideje. U večernjim časovima očekujte poziv za druženje. Sunce je na poslednjem stepenu Bika što donosi spletke u vezi nekog muškarca, nezgode i pad sa položaja pa budite oprezni i izbegavajte sumnjive osobe i zakulisne radnje. Sada neka intrigantna vest izlazi u javnost.

Unsplash
 

Subota

U subotu Sunce prelazi u znak Blizanaca usmeravajući energiju u informacije i učenje. Um postaje nemiran i traži stimulaciju kroz prikupljanje znanja i informacija. Sunce u konjukciji aa Merkurom donosi jasnije uvide, saznanja i informacije. Očekujte važne pozive, vesti objave. Nema slučajnosti ovog dana. Obratite pažnju na znakove pored puta. Možete dobiti dobre predloge za saradnju, promociju knjige ili nekog svog proizvoda. Mesec u izazovnom aspektu sa Uranom donosi stres, nemir i promene u vašim planovima. Nemojte biti kruti sa svojom dnevnom rutinom i dajte sebi više opcija. 

Profimedia
 

Nedelja

Poslednji dan u nedelji završavamo turbulentno. Prvi deo dana donosi ozbiljnost, nemir i turbulencije. Drugi deo dana završavamo opušteno. Ako uspete da prevaziđete pritisak koji nosi prvi deo dana, drugi deo dana može biti potpuno kreativan. Mesec će ući u znak Ribe i doneti potpuno opuštanje i smirivanje.

Aktivirajte lepotu i lakoću, ali i uživanje. Inspirišite druge poklonom ili nekim lepim gestom. Ipak, misli i emocije moraju sarađivati da ne bi došlo do sukoba i nesporazuma u komunikaciji. Nesklad između uma i tela donosi telesne simptome kao što su nadutost, glavobolju i nesanicu. Dve potpuno različite ali bitne stavke u vašem životu vuku vas u dva pravca i vi ne znate za koji pravac se odlučiti. To vas remeti i pritiska.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike