Tri najbahatija horoskopska znaka – Jarac, Lav i Devica

04.11.2020

18:00 >> 11:58

0

Oni su sami sebi najvažniji

Tri najbahatija horoskopska znaka – Jarac, Lav i Devica
Copyright Pixabay

Ništa nije ni samo crno, ni samo belo. Svaki horoskopski znak ima i pozitivne i negativne osobine. Samo što neke dolaze više do izražaja od drugih. Za Jarčeve, Lavove i Device važi da sebe stavljaju na prvo mestu i njihove sopstvene želje i potrebe su im na prvom mestu. I to je za njih nešto najnormalnije. Njihove omiljene rečenice su:

-Bog je prvo sebi stvorio bradu,

-Ako nisi dobar za sebe, nisi ni za druge,

-Ako ja ne mislim na sebe, neće niko drugi.

Valjda vam je jasno o kakvim osobama je reč, mada, naravno, ne ispoljavaju svi tu svoju prirodu.

Pixabay

Sa Jarčevima nikada ne znate na čemu ste. Prilično su hladni i uzdržani ali vole da sve kontrolišu i sve da znaju. Njihovo loše raspoloženje osete svi koji se nađu u njegovoj blizini jer burno reaguju, uz vikanje, psovanje i lupanje. Često su skloni promeni raspoloženja ali i mišljenja. Vrlo su prevrtljivi. Zapravo, gledajau svoju korist pa se na osnovu toga formira njihovo mišljenje. A onda znaju da budu vrlo slatkorečivi. I njima je sve to potpuno normalno. Čak će vas ubediti da je to potpuno ispravno. Vama ostaje da Jarca sa tako izraženim osobinama stavite na distancu i da sa njim ne ulazite u rasprave ili neke poslove.

Pixabay

Lavovi će svima jasno staviti do znanja da su najbolji, najpametniji, najlepši…i nemojte ni pokušati da ih ubedite da to nije baš tako. Ili slučajano da kažete da je neko bolji od njih! To vam neće nikad oprostiti jer mora da se zna ko je kralj, car, suvereni vladar Univerzuma. To sve govori koliko su egocentrični:  Zemlja se ne okreće oko Sunca već se sve vrti oko njih! Sebe najviše vole na svetu i ništa ne može da se ispreči ispred njih i njihovog veličanstvenog Ja.

Pixabay

Device deluju nesigurno, svima se skalanjaju sa puta, gledaju da izbegnu sukobe ali sa druge strane, one su pune kompleksa. To su umišljene osobe, pune sebe, vole da se hvale i sve zasluge pripisuju samo sebi, ne znaju da se raduju tuđem uspehu i naravno uvek misle da su u pravu jer su one nepogrešive. One sve najbolje rade i uvek će vam reći da je to u opštem interesu. Često znaju da kažu „da su to one znale unapred“ i „da njih intuicija nikad nije prevarila“. Istovremeno se žale da niko ne priznaje njihov trud, znanje i požrtvovanost. To su samo neki od razloga zašto postanu naporne po svoju okolinu pa ljudi počnu da ih izbegavaju a prijatelji odlaze od njih. Kako vole red i da sve drže pod kontrolom, one ne uređuju samo svoj život već i živote svojih i bližnjih i daljnih. Od njih ćete uvek čuti neki savet „kako nešto treba uraditi“. I tada nastaju problemi.

Ovu priču o bahatim horoskopskim znacima uzmite samo uslovno jer su retke osobe koje su baš takve. Ovo shvatite kao čistu razonodu!

Ali za svaki slučaj, budite na oprezu sa Jarčevima, Lavovima i Devica.

Pročitajte i ovo:

Lava, Strelca i Devicu očekuje novac do kraja godine

Čuvajte se nasilja i prevara

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike