Strelci prevaranti, Jarčevi skloni finansijskom kriminalu

11.11.2020

15:00 >> 15:04

0

Američki FBI pozabavio se horoskopskim znacima i statistikom

Strelci prevaranti, Jarčevi skloni finansijskom kriminalu
Copyright Pixabay

Analizirajući statističke podatke stručnjaci FBI su došli do zaključka da su najbezazleniji kriminalci Blizanci. Oni su više skloni prevarama a njihovo najjače oružje je laž. Nisu skloni nasilju, ne vole vatreno i hladno oružje i ne koriste pesnice. Više vole “kombinacije” koje će ih dovesti do “lake love”. Ali kada ih otkriju, onda su skloni da lažu na sve moguće načine kako bi se izvukli. Nije im strano i da druge okrive ili da izdaju saradnike.

Velikim zločinima nisu sklone ni Vodolije. Oni brzo razmišljaju i zato ih najviše ima među hakerima i ljudima sklonim da svojim autoritetom i ubedljivim govorom izvlače novac i nameću moć. Statistika kaže da Vodolije na zločin najčešće podstiče želja za osvetom.

Lavovi ne čine često zločine ali zločinu pristupaju veoma temeljno i razrađuju svaki detalj. Lavovi neće džepariti i činiti sitne prekršaje, već će pre obiti banku. Oni kad se upuste u zločin znaju da mnogo rizikuju i to čine zbog velike dobiti ili slave. Znaju da budu veoma opasni i hladnokrvni.

Pixabay

Među Vagama ima najviše kriminalaca. To su ljudi koji imaju mnogo poznanika sa kojima lako barataju uz pomoć mita ili činjenjem raznih usluga. Upravo zbog toga se često izvuku od kazne. Skloni su zapošljavaju svojih rođaka i prijatelja, korupciji a najbolje se snalaze u privrednom kriminalu.

Device su sklone finansijskim prevarama a vole i da nose oružje. Mogu biti hakeri i provalnici i za sve prave plan. Toliko detaljno planiraju da ostanu šokirane kad ih uhapse. Kako nisu vešti lažovi, odmah sve priznaju.

Neumoljiva statistika kaže da su osobe rođene u znaku Ribe sklone svim vrstama kriminala vezanog za drogu – uzgajanje, dilovanje, švercovanje.  Ali nije im stran ni šverc ljudi, duvana i retkih životinja. Njihovi zločini često znaju da budu bizarni i smešni. Posle “čeličenja” u zatvoru i sklapanju poznanstava sa većim kriminalcima, upuštaju se u veće zločine.

Jarčevi su po prirodi veoma ambiciozni pa su takvi i njihovi zločini. Snalažljivi su i skloni organizovanom i finansijskom kriminalu. Dobro planiraju svoje zločine i zameću tragove tako što koriste tuđe usluge. Čim naslute da su otkriveni – beže.

Pixabay

Od svih znakova Ovnovi najviše vole oružje i uglavnom su plaćenici.  Oni se kriminalom bave po ugovoru i za određenu sumu novca ucenjuju ili čak ubijaju. Prema psihološkom profilu FBI, Ovnovi su često vođe pobuna i nemaju grižu savesti.

Materijalna dobit je osnovni motiv kod Bikova kada čine zločin.  Specijalnost su im “pranje novca” i krađa luksuznih predmeta. Uglavnom se kriminalnom bave samostalno jer smatraju da tako smanjuju rizik da budu uhvaćeni. Na taj način svoju dobit ne dele sa drugima ali se neće ni razmetati ni hvaliti sa čime raspolažu. Kada ih otkriju, kaju se i misle da će im zločin biti oprošten ili bar kazna smanjena.

Dosta zločinaca krije se među Strelcima, oni se nalaze na trećem mestu po broju izvršenih kriminalnih dela. Vešti su lopovi, nisu im strane ni prevare ali i pljačke. Njih interesuju isključivo finansije, retko će se desiti da Strelac povredi svoju žrtvu.

Najviše psihopata je među Škorpijama. Oni nemaju milosti, kod njih nema sažaljenja i zato su najčešće plaćene ubice. Na zločin se odlučuju često zbog ljubomore ili povređene sujete.

Najviše kriminalaca je rođeno u znaku Raka, tvrde stručnjaci FBI. Možda je tome razlog njihov temperament koji ne mogu da kontrolišu. Njihovi zločini su iz strasti ili osvete i uglavnom to čine u trenucima smanjene uračunljivosti. Ne pokazuju kajanje već misle da su njihove žrtve to zaslužile.

Pročitajte i ovo:

Zvezde se rađaju u znaku Strelca

Zašto Vage mogu da postignu sve što požele

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike